Mainos

Kadonneen ruotsalaistytön mysteerissä uusia löytöjä

Kadonneen 17-vuotiaan Lisa Holmin tavaroita on löytynyt lisää, kertoo Aftonbladet.

Sunnuntaina työpaikkansa lähistöltä kadonneen Lisa Holmin tavaroita on löytynyt läheisen kirkon alueelta. Poliisi ei kerro tarkemmin mitä on löytynyt, mutta kuvailee Aftonbladetin mukaan löytöä erittäin mielenkiintoiseksi.

Poliisi on eristänyt työpaikan lähellä kulkevan hiekkatien, josta Missing Persons –järjestön jäsenet olivat löytäneet esineen. Lehden lähteen mukaan löytynyt esine kuuluu varmasti tytölle, mutta muuta tietoa asiasta ei vielä kerrota.

Tytön esineitä löydettiin aiemmin läheisestä ladosta. Hansikkaan lisäksi ladosta löytyi kassakuitti, joka on peräisin läheisestä kaupasta. Alueelta löydettiin myös sormus, mutta poliisi ei ole varmistanut sen kuuluvan kadonneelle tytölle.

Paikallisen sanomalehden mukaan poliisi kohdentaa etsintöjään myös läheiseen kaivostunneliin. Alueen asukkaat olivat kuulleet tunnelin suunnalta aiemmin huutoja.

Poliisi on myös kehottanut paikallisia ihmisiä tutkimaan omat piharakennuksensa löytöjen toivossa. Tänään etsinnät ovat laajentuneet kymmenen neliökilometrin alueelle.

Toinen katoaminen samalla alueella

Expressen-lehden mukaan samalta alueelta katosi vuonna 1992 toinen nuori nainen. 22-vuotiaan Helena Andersonin, ja nyt kateissa olevan Lisa Holmin katoamispaikkojen välillä on tietojen mukaan vain parisenkymmentä kilometriä. Holmin etsintöjä johtava poliisipäällikkö Lars Johansson tutki aikanaan myös Helenan katoamista.

– Molemmissa tapauksissa nuoret naiset ovat kadonneet oudolla tavalla, Johanssen kertoo.

Johanssen myös totesi tapauksissa olevan joitain yhtäläisyyksiä, mutta poliisi ei kuitenkaan spekuloi tapausten yhteyttä sen enempää.

Helena Andersson katosi myös kesäkuussa. Hänen jäljiltään löydettiin vain veriset kengät ja joitain koruja. Hänen ruumistaan ei ikinä löydetty.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.