Mainos

17-vuotias ruotsalaistyttö yhä kateissa – rikkoutuneen kännykän osia löytynyt

Lisa Holmille kuulunut kännykänkuori sekä rikkoutuneen kännykän osia on löytynyt noin kilometrin säteeltä paikasta, jossa hänet nähtiin viimeksi.

Expressenin haastatteleman poliisin Stefan Gustafssonin mukaan tytön vanhemmat ovat tunnistaneet löydetyt iPhonen kuoret ja ne kuuluvat Holmille. Etsintäpartio löysi kuoret eilen iltapäivällä.

Vielä myöhemmin illalla kaksi yksityishenkilöä löysi 500 säteeltä kuorien löytymispaikasta rikkoutuneen kännykän osia muiden muassa säpälöityneen kännykän näytön. 

–Olemme löytäneet kännykänosia ja muita tutkinnan kannalta kiinnostavia pieniä tavaroita, Gustafsson sanoi Expressenille.

Eilen löytyi myös Holmin hanska. Se löydettiin katoamispaikan läheisyydestä sijaitsevasta ladosta.

Hänen mukaansa poliisin on nyt tartuttavan kaikkiin mahdollisiin oljenkorsiin tytön jäljittämiseksi. Tytön vanhemmat ovat antaneet tytön kuvan levitettäväksi. 

17-vuotias Holm nähtiin viimeksi sunnuntaina kello 18:30 työpaikallaan kahvilassa pienessä kylässä Lindköpingin ulkopuolella. Tyttöä on etsitty kymmenien poliisiyksiköiden, helikopterin ja koirapartioiden avulla. Myös armeija on osallistunut etsintöihin. Etsintöjä on laajennettu tänään.

–Kaikki viittaa siihen, että hänet on kaapattu vasten tytön tahtoa, poliisin tiedotuspäällikkö Christer Fuxborg sanoi SVT:lle

Tyttö oli lähettänyt perheelleen tekstiviestin ennen työvuoronsa päättymistä. Hän kulki työmatkansa skootterilla ja kotimatka vei normaalisti Fuxborgin mukaan noin tunnin. Kun tyttöä ei myöhemmin kuulunut kotiin vanhemmat lähtivät etsimään häntä autolla. 


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja