Käärmekeittoa ja dim sumia – miten huippukokki pärjää toisessa ruokakulttuurissa?

Kahden Michelin-tähden kokki Hans Välimäki suuntaa Kiinaan opintomatkalle.

Mestarikokki Hans Välimäki matkustaa Hong Kongiin opintomatkalle, jonka isäntänä toimii pitkään kaupungissa asunut ravintoloitsija ja keittiömestari Jaakko Sorsa. Kaksikko syöksyy yhdessä kiinalaisen ruokakulttuurin ytimeen ja miehet tutustuvat porsaspaahtimoon, kalatoriin sekä perinteiseen soijatehtaaseen. Sitten kokit suuntaavatkin Michelin-tähdellä palkittuun ravintolaan tekemaan dim sumia suuren mestarin johdolla. Välillä käydään käärmekeitolla ja nautitaan ostereita levymogulin huvijahdilla. Pöytään istahtaa myös Hong Kongissa asuva suomalainen tuottaja Joonas Loiri.

AVAlla keskiviikkona klo 20.00.

Jäikö edellinen jakso väliin? Katso jakso Katsomosta.

AVA

Kuva: MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja