Käärijän lapsuudenystävä Teemu ei koskaan unohda hetkeä, jolloin tapasi Jeren ensimmäistä kertaa: "En ollut nähnyt sellaista hiustyyliä koskaan"

Tunnelma tiivistyy! Käärijän kaverit kertovat MTV:lle, miten paljon ystävän menestys Liverpoolissa jännittää 9:55
Tunnelma tiivistyy! Käärijän kaverit kertovat MTV:lle, miten paljon ystävän menestys Liverpoolissa jännittää

Käärijän eli Jere Pöyhösen läheiset ystävät Teemu Komulainen sekä Alpo Panula jännittävät kaveriporukalla Euroviisujen finaali-iltaa.

Euroviisujen finaali lähestyy ja jännitys ympäri Suomen tiivistyy, kun kansa keräntyy seuraamaan kuinka Liverpoolissa käy Suomen edustajan Käärijän.

Erityisen jännittävä tämä ilta on myös Käärijän, eli Jere Pöyhösen läheisille ystäville, joita on kokoontunut kisakatsomoihin muun muassa eri puolille Helsinkiä. Heidän joukossaan ovat Teemu Komulainen sekä Alpo Panula, jotka ovat kumpikin tunteneet ystävänsä vuosikausia. 

MTV Uutiset Live tapasi kaksikon Helsingissä, ja kumpikin myönsi, että jännitystä on ilmassa, vaikka olo onkin luottavainen. 

– Kyllä tässä aika varmoja ollaan, että kyllä se poika kotiin tuodaan, Komulainen kertoo. 

– Mua kyllä jännittää paljon enemmän kuin Jereä. Hän ei ole jännittänyt yhtään, kun hänen kanssaan on jutellut, mutta kyllä mua itseäni ainakin jännittää, Panula myöntää. 

Komulainen ja Panula kertovat saaneensa tietää ystävänsä kuulumisista Liverpoolista aika ajoin. He kertovat, että tämä on vaikuttanut olevan viisuhumun keskellä aidosti oma itsensä ja liikenteessä rennolla asenteella – kuten hän on itsekin vakuutellut. 

Tulevaan koitokseen Komulainen ja Panula ovat valmistautuneet muutamassakin eri kisakatsomossa, joissa on nautittu niin Käärijä-mokkapaloja kuin booliakin. Ja tietysti piña coladaa. 

– Eihän se muu voi olla, Komulainen linjaa. 

Komulainen kertoo, ettei useimpien pitkäaikaisten ystäviensä kohdalla muista sitä, miten on ensimmäistä kertaa heidät tavannut, mutta Pöyhönen on poikkeus. Tämän tapaamisen, joka tapahtui kolmannella luokalla, hän muistaa erittäin elävästi. 

– Jere muutti toiselta paikkakunnalta Ruskeasannalle ja tuli luokalleni. Muistan, että oltiin kuultu, että nyt tulee uusi oppilas meidän luokalle. Sitten kun koulupäivä alkoi, niin sieltä tuli sitten sellainen lyhyt, Ronaldo-tukalla varutettu Jere Pöyhönen -niminen kaveri meidän luokalle, enkä ollut nähnyt sellaista hiustyyliä koskaan, Komulainen muistelee. 

– Jos tämä Ronaldo-tukka ei ole tuttu, niin se on tällainen, että koko pää on ajettu, mutta pelkkä etutukka on jäljellä. Luulin, että hän olisi tyttö, mutta ei ollutkaan, ja no joo, näyttää siltä, että tämä outo hiustyyli on ollut hänen juttunsa aina. Se on kantanut tänne viisuihin asti. 

Yllä olevalla videolla Teemu Komulainen ja Alpo Panula kertovat, millainen Käärijä on oikeasti kaverina. 

Lue myös:

    Uusimmat