Mainos

Kaahasi poliisia pakoon sata kilometriä tunnissa – 13-vuotiaan pako päättyi sähkötolppaan

Kaakkois-Suomen poliisi otti kiinni poikkeuksellisen nuoren hurjastelijan, kun se sai useita ilmoituksia Kotkassa epäilyttävästi kulkeneen auton liikkeistä sunnuntai-iltana.

Poliisipartio tavoitti auton Mussalossa, jossa auto lähti poliisin pysähdysyrityksestä huolimatta kaahaamaan poliisia karkuun. Pakomatkan aikana auton nopeus kiihtyi noin sataan kilometriin tunnissa ajotiellä, jossa nopeusrajoitukset olivat 40–50 kilometriä tunnissa.

Pako päättyi, kun Toyota Yaris –mallinen henkilöauto törmäsi sähkötolppaan ja bussikatokseen Aittakorvessa. Sähkötolppa katkesi törmäyksen voimasta ja bussikatos liikahti reilun metrin taaksepäin. Tyttö selvisi törmäyksestä vammoitta.

Tutkinnanjohtaja Freddie Cederlundin mukaan syitä pakenemiseen ei ole tiedossa. Auton omistaa tytön sukulainen, ja tyttö oli vienyt auton luvatta. Tyttö oli liikkeellä yksin, eikä mikään ei viittaa päihteiden käyttöön.

Poliisi on käynnistänyt tapauksesta normaalin tutkinnan. Teko ei kuitenkaan etene syyteharkintaan, koska kuljettaja on alle 15-vuotias. Asian tiimoilta on oltu yhteydessä sosiaaliviranomaisiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.