- tlk kiinalaisia vihanneksia - savusilakoita - banaani - Pätkis - valkohomejuustoa - 2 ryynimakkaraa
Markus Maulavirran & Jyrki Anttilan menu:
Briejuustokeitto
50 g Briejuustoa sipuli 1 dl kuivaa valkoviiniä 2 dl erikoiskermaa myllytettyä mustapippuria suolaa laakerinlehti timjamin oksa hiven lihalientä 1 rkl voita 1 rkl jauhoja
Käristä sipulisilppu voissa ja lisää jauhot. Lisää valkoviini ja mausteet sekä lihaliemi. Anna kiehua muutaman minuutin. Lisää kuutioitu juusto ja keitä hiljalleen muutama minuutti tai niin kauan että liukenee. Lisää kerma ja kiehauta. Tarkista maku ja kaada tehosekoittimeen sekä lisää muutaman silakan lihat ja jauha hienoksi soseeksi ja tarjoa.
Savusilakka-ryynimakkararisotto
keitettyä avorioriisiä ryynimakkaraa savusilakkaa paahdettu sipuliviipale ruoanvalmistusjogurttia
Sekoita kaikki aineet keskenään. Laita risoton päälle sipuliviipale ja ruoanvalmistusjogurttia.
Paistettu ryynimakkara a'la "brutal"
1 kpl huolella valikoitu ryynimakkara