JYPin kriisi menee vain synkemmäksi – ykköstähti nyt kokonaan ulos kokoonpanosta

Jukka Jalonen kommentoi JYPin toimintaa potkukohussa: "Se on ollut ala-arvoista" 1:47
Jukka Jalonen kommetoi JYPin toimintaa potkukohussa: "Se on ollut ala-arvoista".

JYPin tähtipuolustaja Sami Niku ei saapunut pelaamaan kolmatta erää ottelussa HIFK:ta vastaan perjantai-iltana. Vastustajan maaliin johtaneeseen virheeseen sortunut ykköspakki ei ole lauantaina enää lainkaan mukana joukkueensa kokoonpanossa Mikkelissä.

SM-liigan kriisipesäke JYP on tällä hetkellä kahdeksan tappion mittaisessa vapaapudotuksessa uuden päävalmentajansa Mikko Heiskasen alaisuudessa. Jo aiemmin ykköskorin pelaajiaan lehdistön edessä kritisoinut Heiskanen vaikuttaa nyt heittäneen joukkueensa suurimman tähden kokonaan sivuun joukkueen pelaavasta kokoonpanosta.

Ottelussa HIFK:ta vastaan Niku katosi kuvasta mystisesti. Tähtipakki ei saapunut enää kolmanteen erään, mutta syy jäi epäselväksi. Niku oli tätä ennen antanut harhasyötön Joonas Raskin viimeistelemään HIFK:n 2–0-maaliin.

– Päätimme mennä näillä kokoonpanoilla. Siitä ei ole muuta sanottavaa, Heiskanen kommentoi ottelun jälkeen.

Lauantaina Nikua ei löydy JYPin kokoonpanosta enää lainkaan. Joukkue lähtee Mikkelissä Jukureita vastaan seitsemällä puolustajalla: Eetu Peltola, Tobias Winberg, Teemu Eronen, Juuso Vainio, Jesse Pulkkinen, Anttoni Honka ja Miks Tumanovs.

Ottelu Mikkelissä alkaa kello 17 ja on katsottavissa suorana MTV Katsomosta.

Lauantain ottelut Liigassa:

Jukurit–JYP        klo 17
KooKoo–HPK     klo 17
Kärpät–HIFK       klo 17
SaiPa–Pelicans  klo 17
Sport–Ilves         klo 17
Tappara–KalPa  klo 17
TPS–Ässät          klo 18.30

Lue myös:

    Uusimmat