JYP taistelee pääsystä pudotuspeleihin, puolustaja taituroi upean johtomaalin – 21-vuotias hyökkääjä avasi maalihanansa SM-liigassa

Jyväskylän JYP johtaa 2-1-lukemin avauserän jälkeen KooKoota vastaan Kouvolassa.

Ottelua oli pelattu 10.27, kun JYP meni 1-0-johtoon. Jyväskyläläisjoukkue pelasi ylivoimalla, kun hyökkääjä Robert Rooba survoi maalin edestä kiekon KooKoon verkkoon.

Puolisen minuuttia myöhemmin KooKoo nousi tasoihin, kun uransa toista SM-liigaottelua pelaava 21-vuotias hyökkääjä Mikko Partanen onnistui maalinteossa. Osuma oli Partasen uran ensimmäinen liigatasolla.

Kuusi minuuttia myöhemmin JYP meni 2-1-johtoon, kun puolustaja Jake Newton harhautti KooKoon maalivahdin Oskari Salmisen jäihin ja nosti kiekon maalin kattoon. Maali oli Newtonin kauden kuudes. 

Ottelussa on suuret panokset, sillä JYP taistelee pääsystä pudotuspeleihin. JYP on sarjassa viimeisellä pudotuspelisijalla, eli sijalla 10, ja kahden pisteen päässä 11. sijalla on Vaasan Sport.

Jos Sport voittaa oman ottelunsa Turun Palloseuraa vastaan varsinaisella peliajalla ja JYP häviää ottelun KooKoota vastaan, varmistaa Sport paikan pudotuspeleihin.

Lue myös:

    Uusimmat