- mozzarella-juustoa - salamia - karambola - tofujäätelöä - vadelmia - Coca-Cola light
Hans Välimäen ja Juuuson menu:
Luuydin-perunakeitto
2 perunaa 1 sipuli 3 dl vettä persiljaa suolaa pippuria öljyä
Freesaa paloiteltuja vihanneksia kevyesti öljyssä. Lisää vesi ja mausteet, sekä luuydin. Keitä 15 min. Soseuta, tarkista maku ja siivilöi. Tarjoile.
Juuson herkkupallerot
kirsikkamozzarellaa salamimakkaraa ruisleipää basilikaa muikkuja
pelmenit:
1 muna 1 tl suolaa 2 dl vehnäjauhoja 1 rkl öljyä
Valmista taikina. Kaulitse ohueksi levyksi ja täytä kirsikka-mozzarellalla ja esim. salamimakkaralla. Keitä suolalla maustetussa vedessä 3-4 min, kunnes taikina on kypsää.
Karambooli
1 hedelmä 1 dl punaviiniä 50 g sokeria
Leikkaa ohuiksi siivuiksi ja keitä 3-4 min ja anna jäähtyä liemessään. Tarjoile tofu- jäätelön kera.
Coca Cola -jäätelömousse
2 dl Coca Colaa 2-3 dl Tofu -jäätelöä