Mainos

Jutta Gustafsbergiä tylytettiin rajusti Ylellä: "Olet niin epäaito"

Jutta Gustafsberg vieraili Ylen Perjantai-ohjelmassa, jossa jakson teemana oli henkilöbrändäys. 

Jutta Gustafsberg on tehnyt pitkän uran fitness-valmennuksen parissa. Gustafsbergin ruokavalio- ja kunto-ohjeitaan noudattaa tuhannet suomalaiset ja hänen kasvonsa ovat tutut lukuisista tv-ohjelmista. 

Kaikkiin Gustafsbergin positiivinen henkilöbrändi ei kuitenkaan uppoa. Gustafsberg vieraili 12. helmikuuta Ylen Perjantai-ohjelmassa, jossa käsiteltiin henkilöbrändiä.

Ohjelman juontaja kysyi yleisöltä, mitä mieltä he ovat Gustafsbergin brändistä. Ensimmäinen yleisön edustaja kiitteli Gutafsbergiä tämän positiivisuudesta ja paljasti itsekin noudattavan hänen valmennustaan. 

Toinen edustaja oli kuitenkin hyvin eri linjoilla ja tylytti Gustafsbergiä voimakkaasti keinotekoisesta vaikutelmasta. 

– Minusta, Jutta, olet todella epäaidon tuntuinen. Tuntuu kuin jopa ylähuulesi asento olisi tarkkaan harkittu, yleisön edustaja aloitti. 

– Nuo meikit ja nuo vaatteet, olet niin keinotekoinen ja todella rakennetun näköinen ihminen, enkä usko sinuun hetkeäkään.

Gustafsberg otti tylytyksen vastaan hymyillen. Hän hämmästeli tapahtunutta Facebookissa. 

– Huh huh.... Katsokaapa tämän eilisen suoran tv-lähetyksen alku. Ekan 5 minuutin aikana sain todellisen täystyrmäyksen! Aihe piti olla positiivinen: Brändää itsesi. Yleisössä ollut nainen ei visiin sitten oikein tykännyt minusta, hän kirjoittaa. 


Kommenttikentässä Gustafbergiä tuetaan vuolain sanoin. 

– Ei huolta. Sä oot just hyvä ihan itsenäsi. Onneksi maailma ei perustu yhteen mielipiteeseen. Meitä on miljoona muuta, joiden mielestä asenne ratkaisee ei huulen asento.

– Hienoa Jutta. Sinun positiivisuus ja aitous on vaan parantunut vuosien saatossa. Iso peukku, jatka samaan malliin.

– Useinhan se kertoo enemmän sanojasta kuin kohteesta. Kohteliaisuus on hyve, joka on valitettavan katoavaista. Rakentava kritiikki ja kysymys on paikallaan muttei täystyrmäys.

– Sinun reaktiosi kommenttiin oli täystyrmäys, upeasti hoidettu tilanne ja kertoo sinun vahvuudestasi. Positiivinen olemuksesi säteilee ruudun läpi hyvää mieltä ja oloa, kiitos siitä.

Voit katsoa jakson Yle Areenasta

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja