Justin Timberlake julkaisi suloisen lapsuuskuvan – ylistää äitiään

Poppari toivottaa äidilleen hyvää syntymäpäivää kuvan muodossa.

Pian ensimmäistä kertaa isäksi tuleva Justin Timberlake on julkaissut virallisella Instagram-tilillään kuvan, jossa onnittelee äitiään hänen syntymäpäivänään.

Vanhassa kuvassa pikku-Justin poseeraa leveästi nauraen äitinsä kanssa hiekkarannalla. Kuvatekstiksi Timberlake on kirjoittanut koskettavan onnitteluviestin.

– Hyvää syntymäpäivää ensimmäiselle rikoskumppanilleni ja kodin kuningattarelle. Olemme kokeneet niin paljon yhdessä ja rakastan sinua enemmän kuin voi sanoin kuvailla. Kaikki, mitä olen, ja mitä tulen olemaan, on sinun ansiotasi. Rakastan sinua, äiskä!

Hello-lehden mukaan laulajalla on hyvin läheinen suhde äitinsä kanssa. Lynn Timberlake erosi Justinin Randall-isästä, kun poika oli vain 3-vuotias. Kaksi vuotta myöhemmin hän avioitui uudelleen.

Timberlake tuo äitinsä usein mukanaan punaisen maton tapahtumiin. Hän oli esimerkiksi Oscar-gaalassa vuonna 2011 ja MTV:n VMA-gaalassa vuonna 2013.

– Meillä on hyvin erityinen suhde. Hän on ollut paras ystäväni niin kauan kuin olen tiennyt, mitä haluan olla. Hän on aina ollut rinnallani, Justin Timberlake on hehkuttanut Rolling Stone -lehden haastattelussa.

Timberlake ja hänen puolisonsa Jessica Biel saavat tänä vuonna ensimmäisen lapsensa.

Lue myös:

    Uusimmat