Jussi 69 palaa rokkibaariyrittäjäksi – merkittävä taloudellinen riski

Rumpalirämäpää päätti toteuttaa yhden pitkäaikaisista unelmistaan. Riskeistä ja työmäärästä huolimatta mies on innoissaan projektista.

Jussi 69 tekee paluun ravintolayrittäjäksi. The 69 Eyes -bändin rumpali oli aikaisemmin osakkaana Helsingissä sijaitsevassa yökerhossa, mutta nyt oli aika lähteä luotsaamaan ihan ikiomaa hanketta. Vahvat visiot eivät ole halvimmasta päästä, mutta mies kokee riskien olevan ottamisen arvoisia.

– Jos joku paikka on tyylikäs, niin siellä soi tosi huono musa. Jos musa on hyvää, niin paikka on rähjäinen. Halusin perustaa baarin, jossa on tyylikkäässä mestassa soi hyvä musa, tiivistää Jussi 69.

Tarkkakorvainen mies haluaa visuaalisen ilmeen lisäksi panostaa akustiikkaan.

– Haluttiin paras mahdollinen äänentoisto. Ei todellakaan menty halvimman kautta, toteaa rumpali.

Tiukentuvan alkoholilainsäädänännön ja taloudellisen taantuman aikaan isojen investointien tekeminen vaikuttaa lähes hullun rohkealta.

– Tottakai jännittää. Olen kyllä laskenut pahimman kautta. En mä nyt vankilaan joudu jos hanke menee puihin, myös jatkossa elantoaan musisoimallakin ansaitseva rokkikukko kertoo.

Tiukka työputki vielä edessä

Seuraavat pari viikkoa ovat kiireisiä. Tekemistä riittää, sillä The RIFF avataan Helsingissä Iso-Roobertinkadulle jo helatorstain aattona 13.5.2015.

– Yötä päivää tässä tehdään. Kyllä tämä työllistää, mutta olen tottunut siihen, että on sata rautaa tulessa, myöntää mies.

Tyttöystävä ei ole osallistunut luomistyöhön

Harvoin julkisuudesssa suhteestaan Minna Parikkaan puhuva mies on suunnitellut tätäkin hanketta hyvin pitkälti omin päin.

– Minä en puutu kenkien suunnitteluun ja Minna ei puutu minun tekemisiin. Suutari pysyköön kengissään, naurahtaa rumpali pariskunnan hyvin erilaisiin elämäntöihin viitaten.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja