Jussi Parviaisen kohahduttava ja seksillä höystetty uutuuselokuva, katso traileri

Ohjaaja Jussi Parviaisen uusi Yksinteoin 2 -elokuva on kohahduttava. Mies kertoo sen olevan fiktiivinen, mutta pohjautuvan todellisuuteen.

Kaksikymmentä vuotta sitten ensimmäinen Yksinteoin-elokuva aiheutti sekä valtaisan kohun että oikeusjutun, sillä siihen oli salaa nauhoitettu intiimejä puheluja, joissa Parviainen riiteli avioerostaan. Filmin tv-versiosta jouduttiin oikeudenkäynnin uhalla saksimaan puheluista vastapuolen äänet pois.

MTV3:n 45 minuuttia -ohjelmalle Jussi Parviainen kertoi tammikuussa 2011, että ei enää halua olla tuon elokuvan kanssa missään tekemissä eikä anna lupaa sen esittämiseen missään.

– Läheisteni takia en halua, että niitä asioita revitään enää auki, mies kommentoi tuolloin

Sama teema, mutta fiktiona

Yksinteoin 2 käsittelee kuitenkin samoja teemoja. Parviainen erosi 2000-luvun puolivälissä toisen kerran. Hän lupaa, että toista ex-vaimoa ei enää sotketa tähän elokuvaan, joka ei ole edes dokumentti, vaan ”todellisuuteen pohjautuva fiktio”.

Parviainen on ollut naimisissa Sanna-Kaisa Palon ja Satu Ruotsalaisen kanssa.

Rankat kuvaukset ympäri Helsinkiä

Hän kirjoitti käsikirjoituksen elokuvaan Yksinteoin 2 ja sai MTV3:n rahoittamaan elokuvaa. Kuvaukset alkoivat Lapinlahden sairaalassa, Helsingin raitiovaunuissa ja Kelan toimistossa.

– Olin lihottanut itseäni kymmeniä kiloja, värjäsin mustaksi pitkän tukkani ja partani. Roolihenkilöni kaatuili ratikan lattialle ”psykoosissa”. Kuvasimme ratikoissa salaa, en jaksanut kysellä kuvauslupia.

Ja mitä tapahtuikaan kuvausten jälkeen, mies jäi moneksi kuukaudeksi asumaan tyhjentyneeseen Lapinlahden sairaalaan - salaa.

– Minulla oli yleisavain, Parviainen nauraa. Valoja en laittanut, ettei kukaan soittaisi poliiseja.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja