Jussi Parviaisen ja Saanan suhteessa yllättävä käänne

Jussi Parviainen vietti lauantain vastaisen yön Saanan kotona.

Jussi Parviaisen mukaan asioista puhuttiin pitkään. Uskottomuuden järkytyksestä selviäminen on ollut kova paikka, mutta anteeksiantamus kuvastaa nyt Parviaisen puheissa.

– Meillä on tässä ollut hyvä olla. Viime yönä oli ihanaa olla hänen luonaan. Juttelimme rauhallisesti. Emme ole eroamassa. Kyllä tässä rakkaus kukoistaa, Jussi Parviainen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Parviainen on käynyt sananmukaisesti pohjalla saatuaan kuulla Saanan ja Lotharin yhteisestä illanvietosta. Asioiden käsittely on vienyt miehen yöunet moneksi yöksi.

– Syrjähypyn tapahduttua oli meillä syvä keskustelu puhelimessa. Ymmärrän Saanaa paremmin kuin jotain toista ihmistä (Lotharia). Olen hirveän kiintynyt Saanaan, että tämä on ratkaisevaa.

Saanan blogissa oli lauantaina pelkästään myönteisiä kirjoituksia aviomiehestään. Käänne suhteen onnellisempaan vaiheeseen on kaikesta päätellen tapahtunut.

– Kolme yötä valvoin ja mietin, että kuinka. Mietin, että päättyykö tämä taas siihen, että minun täytyy mennä sairaalaan. Teon käsittämättömyys oli niin suuri juttu. Viime yönä nukuin.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat