Jussi Niinistö Verkkouutisissa: Siniset ja perussuomalaiset yhteen

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) toivoo oman puolueensa Sinisen tulevaisuuden ja perussuomalaisten yhdistymistä. Niinistö esitti toiveensa Verkkouutisten haastattelussa tänään.

Niinistö tosin sanoo ymmärtävänsä, että mahdollinen yhdystyminen ei voi taphtua lähitulevaisuudessa.

Niinistö kertoo Verkkouutislle myös, että häntä itseään on monesti pyydetty palaamaan perussuomalaisiin. Hän kertoi pyyntöjä tulevan viikoittain ja arveli olevansa yksi harvoista sinisten poliitikoista, joka on toivotettu tervetulleeksi takaisin perussuomalaisiin.

Pohtii ehdokkuutta

Niinistö sanoo, että häntä on pyydetty ehdolle myös kokoomukseen ja keskustaan. Niinistö sanoo pohtivansa jatkoaan politiikassa. Hän sanoo, että jos hän on ehdolla joissakin ensi vuoden vaaleista, hän on sinisten ehdokkaana.

Ensi vuonna on tällä tietoa järjestämässä peräti kolmet vaalit. Niinistö sanoo Verkkouutisille pohtivansa kesän aikana, onko hän ehdolla ja jos, niin missä vaaleissa. Hän arvelee vaalien tärkeysjärjestykseksi omalta osaltaan eduskuntavaalit, europarlamenttivaalit ja maakuntavaalit.

Sininen tulevaisuus irtaantui perussuomalaisista viime vuoden kesäkuussa sen jälkeen, kun Jussi Halla-Aho valittiin perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Sinisten kannatus on mielipidemittauksissa jäänyt alle kahden prosentin tasolle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja