Jussi Heikelä lähtee pettyneissä tunnelmissa kohti seuraavaa TTK-livelähetystä: "Ristiriitaiset fiilikset"

Jussi Heikelä avaa tunnelmansa ensimmäisen TTK-lähetyksen jälkeen: "Ristiriitaiset fiilikset" 3:41
Jussi Heikelä avautuu ensimmäisen TTK-lähetyksen jälkeisistä tunnelmista ja kertoo, mikä on tulevan viikon suurin haaste

Jussi Heikelä oli pettynein tunnelmin ensimmäisen suoran Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen jälkeen.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman suorat lähetykset käynnistyivät sunnuntaina 10. syyskuuta. Tuolloin kaikki 11 tähtiparia pääsivät aloittamaan toden teolla oman tanssitaipaleensa, ja illan aikana parketilla nähtiin 7 eri tanssilajia. 

Juontaja-toimittaja Jussi Heikelä  esitti ensimmäisenä tanssinaan opettajansa Claudia Ketosen  kanssa jiven. Kaksikko sai tuomareilta illan pienimmän pistesaldon. 

Heikelä kertoi MTV Uutisille lähetyksen jälkeen olleensa hieman pettyneissä tunnelmissa, vaikka kokemus ensimmäisestä tanssista oli hänelle itselleen kuitenkin hieno. 

– Aika ristiriitaiset fiilikset. Tietyllä tavalla ehkä tuohon itse tanssinumeroon, mikä tehtiin tuossa ohjelmassa, niin siinä oli ehkä hyvä energia, mutta Claudia yritti pumpata mua hirveään heatiin ennen lähetystä ja minähän lähdin sitten kuopimaan jo ennen kuin piti, Heikelä kuvaili.

TTK-taipaleellaan Heikelä kertoo yllättyneensä erityisesti siitä, kuinka hän on löytänyt oman tasapainonsa – haastavilla tanssikengilläkin ja yhdelläkin jalalla toimien. Lisäksi hän on yllättynyt muutenkin siitä, mitä kaikkea uutta on oppinut.

– Jos ajattelee, mistä pystymetsästä tässä tulee kehonkäytöllisesti, että lähdettiin liikkeelle siitä, mikä on lantio ja miten sitä liikutetaan. Kun ei ole ikinä tottunut käyttämään tuollaisia lihaksia ja aivoista ei mene suoraan käskyjono, että okei, se pitää olla tässä tai tässä asennossa. Sitten joutuu vähän niinkuin opettelemaan tavallaan kaiken alusta. 

Yllä olevalla videolla Jussi Heikelä ja Claudia Ketonen kertovat, mitä asiaa maanantaina lähdetään ensimmäiseksi treenaamaan tanssisalilla, sekä mikä on heidän tulevan viikkonsa suurin haaste. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

 

Lue myös:

    Uusimmat