Jussi Heikelän kaatumisen jälkeinen ratkaisu yllätti Claudia Ketosen TTK-parketilla: "En ole kertonut sinulle tätä"

Jussi Heikelä ja Claudia Ketonen paljastavat, mitä TTK-parketilla tapahtui 9:10
Jussi Heikelä ja Claudia Ketonen paljastavat, mitä TTK-parketilla tapahtui

Jussi Heikelä ja Claudia Ketonen totuttelevat uuteen, tanssiharjoituksista tyhjentyneeseen arkeensa Tanssii Tähtien Kanssa -taipaleen päättymisen jälkeen.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa nähtiin toisen suoran lähetyksen päätteeksi sunnuntaina 17. syyskuuta ensimmäinen pudotus, ja ohjelman joutuivat jättämään juontaja Jussi Heikelä  ja tanssiopettaja Claudia Ketonen. Kaksikko kertoi tiistaina 19. syyskuuta Huomenta Suomensohvilla, miltä asia tuntuu nyt, kahden nukutun yön jälkeen. 

– Mulla ei ole oikein vielä ehkä iskostunut, että mitä on oikeasti tapahtunut niin sanotusti. Eilen vain nukuin lähes koko päivän ja katselin vähän hyviä sarjoja, että sellainen helppo nollaus. Tästä sitten alkaa varmaan viikon mittaan tajuamaan, että hitsi, ei pääse enää sinne treenikselle, Ketonen mietti. 

Heikelä kertoi tajunneensa, että tanssien päättyminen jättää hänen arkeensa merkittävän aukon, kun viikosta ei tarvitse käyttää enää suurta osaa ajasta tanssiharjoituksissa. 

– Sitten minkä tajusin oli se, ettei mun tarvitse enää koko ajan pestä pyykkiä, joka on aika helpotus, koska tässä kun joka päivä on treenattu, niin pyykkikonekin on laulanut aika kiitolliseen tahtiin, Heikelä iloitsi 

Viimeiseksi jääneen tanssinsa aikana Heikelälle ja Ketoselle kävi pieni välikohtaus, kun kesken valssin he kaatuivat. Kaksikko nousi kuitenkin nopeasti ylös ja jatkoi koreografian loppuun. 

Ketonen kertoi, että kaatumisen hetkellä hänen mielessään ehti livahtaa noin "tuhat ja sata asiaa". Kun he nousivat ylös, yritti Ketonen kuunnella musiikkia ja miettiä, missä kohtaa koreografiaa taustalla soinut The Goo Goo Dolls -yhtyeen kappale Iris eteni ja mistä he saisivat kiinni, jotta voisivat jatkaa esityksen loppuun. Heikelän teko kuitenkin yllätti tanssiopettajan. 

– Hän antoi minulle impulssin siihen seuraavaan nostoon ja en ole kertonut sinulle (Jussi) tätä, mutta siinä vaiheessa ajattelin, että oletko tosissasi, että me just kaaduttiin, Ketonen nauroi. 

– Sittenhän se meni hyvin ja saatiin kuitenkin homma mielestäni todella kunnialla loppuun. Eihän tuo ole mikään iso moka eikä yleisestikään kaatumisista pitäisi rokottaa. 

Yllä olevalla videolla Jussi Heikelä ja Claudia Ketonen kertovat, mitä tapahtui harjoitussalilla kaksikon kyyneliin herkistäneen hetken aikana. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat