Jussi Halla-ahon puhe sai raikuvia aplodeja perussuomalaisilta: ”Tavallisen ihmisen pitää olla varpaillaan, ettei joku loukkaannu – perussuomalaiset vastustavat kyttäämistä”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho aloitti puheensa huomiolla siitä, että perussuomalaiset vastustavat kyttäämistä ja sitä, että tavallisen ihmisen sananvapautta rajoitetaan. Halla-ahon puhe avasi perussuomalaisten puolueneuvoston kokouksen.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho puhui puolueneuvoston kokouksen avajaispuheessaan siitä, että perussuomalaisten äänestäjien on hiljattain tutkittu olevan poikkeuksellisen liberaaleja.

Halla-aho huomautti, ettei huomio oikeastaan yllätä häntä.

– Perussuomalaiset ovat yksilöitä. He vastustavat kyttäämistä, kieltämistä ja määräilyä, Halla-aho selittää.

– He eivät pidä siitä, että joku muu tulee kertomaan heille, miten heidän kuuluu ajatella, mitä heidän pitäisi sanoa, miten heidän tulee syödä ja millaisilla kulkuvälineillä he saavat liikkua.

Halla-ahon puhe nostatti useita raikuvia väliaplodeja puolueneuvoston kokouksessa. Suosionosoituksia satoi muun muassa silloin, kun Halla-aho ilmaisi huolensa sananvapauden kaventumisesta.

– Tavallisen ihmisen pitäisi koko ajan sipsutella varpaillaan ja puhua kieli keskellä suuta, ettei joku loukkaannu, pöyristy tai traumatisoidu.

Halla-aho puhui puheessaan myös prioriteeteista ja siitä, miten verorahat tulisi käyttää ennemmin suomalaisten heikko-osaisten kuin maahanmuuttajien auttamiseen.

Perussuomalaisten puolueneuvoston kokous järjestetään Lahdessa. Kokouksessa käsitellään, millaisilla ohjelmilla perussuomalaiset lähtevät ensi vuoden vaaleihin.

Halla-ahon puhe on katsottavissa kokonaisudessaan videolta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja