Juontaja Hanna Sumari ajoi korttinsa hyllylle – hurja ylinopeus: "Olen pahoillani ja kaduttaa"

Moottoripyöräpoliisi pysäytti Hanna Sumarin Mikkelissä.

Juontaja Hanna Sumari on kiertänyt ympäri Suomen toukokuusta lähtien, sillä ensin hän kuvasi Suomen kaunein koti -sarjaa ja tällä hetkellä hänellä on menossa Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjan kuvauksia syyskuulle asti.

Tällä viikolla kuvausmatka päättyi poliisin haaviin, sillä Sumari ajoi Mikkelin suunnalla rajua ylinopeutta. 

– Tulimme yhdeltä kauniilta mökiltä kuvauspäivän jälkeen hyvissä fiiliksissä pois. Ajoin nelikaistaista tietä ja keli oli hyvä, aurinko paistoi – eikä muuta liikennettä ollut. Sitten tuli aivopieru ja siinä mentiin yli sallittujen nopeuksien, MTV Uutisten tavoittama Sumari myöntää.

Sumari kertoo, että nopeusrajoitus oli aluksi 100 kilometriä tunnissa ja se vaihtui 80 kilometriin tunnissa. Sumari tarkkaili koko ajan taustapeilejä.

– Minulla on hyvä auto, eikä vauhtia huomaa. Yhtäkkiä huomasin, että ajoin 152 kilometriä tunnissa. Hetken kuluttua näin, että moottoripyöräpoliisi tulee perässä. Hän ajeli meidän takanamme niin kauan, kun tulimme Mikkelin hotellille. Täytyy sanoa, että hän oli erittäin miellyttävä. Siinä meni pitkä aika, kun laitettiin papereita kuntoon.

– Ajolupa lähti heti, enkä tiedä yhtään, kauanko se on pois. Käräjillä sitten selviää sakkojen määrä ja ajokiellon kesto.

Mikkelin poliisista vahvistetaan MTV:lle, että heillä on tutkinnassa raju ylinopeus. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Sumari ajaa vuodessa kymmeniä tuhansia kilometrejä.

– Ajan yli 50 000 kilometriä vuodessa, enkä ole aikaisemmin saanut ylinopeussakkoja. Yleensä ajan aina nopeudensäätimellä ja noudatan liikennesääntöjä. Nyt kävi aivopieru ja olen pahoillani ja kaduttaa.

– Meillä on muitakin työryhmässä, enkä ole yksin liikenteessä. En ole pulassa niin kauan kuin kuvataan syyskuun loppuun. Siitä eteenpäin minulla voisi olla auki paikka autonkuljettajalle.

Hanna Sumari esittelee omat kesämökkinsä – tältä ne näyttävät! 4:05
Hanna Sumari esitteli omat kesämökkinsä Viiden jälkeen -ohjelmassa – tältä ne näyttävät!

Lue myös:

    Uusimmat