Juontaja Alma Hätönen kertoo vakavasta perhetilanteestaan: "Tämä viikko on ollut raskaampi kuin mikään elämäni aikana"

0:53
Alma Hätönen ja Aleksi Seppänen pohtivat tansseja.

Juontaja Alma Hätönen käy parhaillaan läpi kriittistä perhetilannetta.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana oleva juontaja Alma Hätönen, kertoo MTV Uutisille viime viikkojen olleen hyvin raskaita, sillä hänelle läheinen perheenjäsen on joutunut sairaalaan.

– On ollut tosi raskas kuukausi ja tämä viikko on ollut raskaampi kuin mikään elämäni aikana. Perheenjäsen on tosi vakavasti sairas. Jorvin sairaalan ja tanssitreenisalin väliä on suhattu nyt aika huolella.

Hätönen on miettinyt ohjelmassa mukana olon keskeyttämistä vaikean tilanteen vuoksi.

– Minun perheeni haluaa kovasti, että jatkan ja se on heille todella tärkeää. Kaikki, jotka ovat käyneet tällaista läpi, tietävät miten tärkeää on pitää arki pelastusrenkaana. Muutenhan tähän hukkuu. Tanssi on toiminut hienona siltana normaaliin elämään. Myös sen takia haluan itse jatkaa.

Hätönen kertoi asiasta aiemmin tänään myös Instagram-päivityksen yhteydessä.

– Minun oli pakko itseni takia puhua tästä julkisesti, koska se on raskasta, jos pitäisi esittää, että kaikki on normaalisti, kun ei ole. Minun oli pakko saada tämä ulos, jotta voin keskittyä tänään tanssiin. Enkä joudu kantamaan sitä sisälläni, vaan ihmiset tietävät missä mennään.

TTK:n kulisseissa Hätösen perhetilanne on otettu kauniisti vastaan.

– Kaikki ovat maailman ihanimpia. Empaattisia ja kyselleet paljon. Meillä on niin tiivis ja avoin porukka. Koitan keskittyä tanssiin. Tanssin minun perheelleni tänään.

Tanssii Tähtien Kanssa -kauden viidennessä lähetyksessä parit kertovat oman henkilökohtaisen tarinan. Hätönen ja hänen tanssiopettajansa Aleksi Seppänen tanssivat rumbanThis Is Me  -kappaleen tahtiin.

Katso parin tansseja aikaisemmilta viikoilta: 

4:52

3:45

3:55

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja