Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Juonipaljastuksia! Vastasyntynyt vauva katoaa mystisesti sairaalasta – yksi hahmoista saa syyt niskoilleen

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Jutta rohkaisee mielensä ja päättää lähteä pyytämään Aaroa treffeille. Samaan aikaan Aaro lähestyy Juttaa samoissa aikeissa.

Aaro ja Jutta odottavat toisiaan tahoillaan. Kumpikin luulee toisen tehneen oharit. Aaro ei tavoita Juttaa, joka ei tullut heidän treffeilleen. Aaro etsii Juttaa kaikkialta, mutta tätä ei löydy mistään. Aaron huoli nousee, ja hän pyytää Lindalta apua. Linda soittaa kollegalleen, jolla on huolestuttavia uutisia Jutasta.

Eva ja Salla surevat Nellan päätöstä luopua vauvasta. Nella ei kadu, ja Eva taipuu tämän tahtoon. Salla yrittää päästä vauvan lähelle vielä kerran, mutta Elina ja Noel ajavat hänet pois.

Sairaalassa Susu tulee tutkimaan vauvaa. Elina ja Noel lähtevät kanttiiniin siksi aikaa. Vauva voi hyvin, ja Susu jättää tämän hetkeksi yksin huoneeseen nukkumaan. Elina ja Noel palaavat vauvansa luokse ja huomaavat, että tämä on poissa.

Kumpikin tietää tehneensä väärin, mutta pitää tekoaan oikeutettuna. Elina ja Noel syyttävät Nellaa vauvan katoamisesta. Noel tekee rikosilmoituksen.

Sabrina teeskentelee Ingvarille mukavaa. Ingvar on huolissaan tyttärensä töihin paluusta, mutta Sabrina uskoo sen olevan turvallista, sillä vainoajasta ei ole kuulunut mitään aikoihin. Samaan aikaan salaperäinen hahmo jättää Sabrinan nimellä varustetun kirjeen Mustavaarojen toimistoon.

Ingvar on harmistunut todistettuaan Sabrinan ja Gunnarin läheisiä välejä. Sabrina selittää, että on poissa tolaltaan uhkauskirjeen takia. Samaan aikaan Aino tekstaa salaa Akille, jonka kanssa hän on juonitellut kaiken.

3915: Johan sopan deitit!
3916: Juokse sinä mumma
3917: Multa tuli, kiljahtaa Sabrinaa!
3918: Eva ja Nella – kunnes jälleen tavataan
3919: Kari Tähkä: Kamalaa vettä

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja