Juonipaljastuksia! Rantabaari-hahmojen venereissu saa järkyttävän päätöksen

Kurkista Rantabaarin ensi viikkoon! 0:25
Kurkista Rantabaarin kuluneeseen viikkoon!

Hyppää Rantabaari-draamasarjan pyörteisiin ja ota juonipaljastuksista selvää, mitä uutuussarjan ensimmäisissä jaksoissa tapahtuu!

Uudessa Rantabaari-draamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia.

Alissa kiikaroi paidatonta Anssia ja jää kiinni, kun Anssi huomaa hänen puuhansa.

Perttu ja Anssi saapuvat rehvakkaana Trissaan ja erityisesti Perttu käyttäytyy huonosti kaikki kohtaan. Lola ja Alissa yllättävät Anssin ja Pertun aikomalla ostaa rantabaarin sittenkin itselleen.

Alissa ja Lola käyvät kuittailemassa Mikä Mainingissa Anssille ja Pertulle. Alissa saa Anssilta ja Pertulta yhteistyöllisen kutsun veneilemään. Tyttöjen mielestä kutsussa on koira haudattuna, mutta Alissa menee uteliaisuuttaan paikalle. Myös Lola tulee perästä. Reissu saa kuitenkin järkyttävän päätöksen.

Jartsa kiinnostuu hieman Villen jutuista, kun ison illallisseurueen kanssa on sujunut mallikkaasti. Jartsa on erittäin hyvällä tuulella, mihin Ville ei ole tottunut. Hän jopa kehuu Villen tuotoksia ja antaa tälle enemmän vastuuta keittiössä.

Osa 7: Syytöksiä.
Osa 8: Pettymyksiä.
Osa 9: Saari. 

Rantabaari alkaa Subilla ja mtv-palvelussa 10.9.

Lue myös:

    Uusimmat