Juonipaljastuksia! Rantabaari-hahmo ei saavu töihin – ilmestyy lopulta paikalle pahoinpideltynä

Kurkista Rantabaarin ensi viikkoon! 0:25
Kurkista Rantabaarin kuluneeseen viikkoon!

Hyppää Rantabaari-draamasarjan pyörteisiin ja ota juonipaljastuksista selvää, mitä uutuussarjan ensimmäisissä jaksoissa tapahtuu!

Uudessa Rantabaari-draamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia.

Anssi huolestuu, kun Perttua ei kuulu töihin. Alissa ja Lola häkeltyvät, kun pahoinpidelty Perttu tulee lopulta Trissaan pyytämään anteeksi edellisillan käytöstään. Alissa saa mietittävää, kun Perttu puhuu Anssin taustasta.

Alissa päättää unohtaa Anssin lopullisesti haikailtuaan kännipäissään somessa miehen perään. Alissa lähtee palauttamaan Trissasta löytynyttä Pertun puhelinta Mikä Maininkiin. Alissa törmää Anssiin, ja kaksikko saa sovittua välinsä. Anssi ja Alissa menevät yhdessä suppailemaan ja nauttivat toistensa seurasta.

Jartsa vähättelee työkavereilleen kännisuudelmaansa Filipin kanssa, mutta yllättyy, kun luulee, että Ville vihoittelee hänelle heidän suudelmastaan. Jartsa ja Ville sopivat lopulta välinsä.

Perttu ahdistuu äitinsä, Fionan, tulessa tapaamaan häntä. Perttu saa vakuuteltua äidilleen, että bisnekset sujuvat hyvin, joskin hän valehtelee pahoinpitelyn viivästyttäneen hänen opintojaan. Perttu teeskentelee äidilleen asuvansa edelleen ökyasunnossaan, mutta matkustaa salaa metrolla ankeaan yksiöönsä.

Osa 13: Sovintoja.
Osa 14: Valhe.
Osa 15: Vaara. 

Rantabaari alkaa Subilla ja mtv-palvelussa 10.9.

Lue myös:

    Uusimmat