Mainos

Juonipaljastuksia! Rantabaari-hahmo turvautuu väkivaltaan – vetää parasta ystäväänsä turpaan

0:25
Kurkista Rantabaarin ensi viikkoon!

Hyppää Rantabaari-draamasarjan pyörteisiin ja ota juonipaljastuksista selvää, mitä uutuussarjan ensimmäisissä jaksoissa tapahtuu!

Uudessa Rantabaari-draamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia.

Anssin ja Pertun välit kiristyvät naisasioiden vuoksi. Anssi synkistyy asiasta siinä märin, että hän raivostuu, ja lyö Perttua. Alissa kysyy Pertulta asiasta ja hänen järkytyksensä kasvaa, kun saa kuulla Anssin lyöneen Perttua.

Kristan epäluulot nostavat jälleen päätään, kun Jartsa kuittailee Saulille partavedestä. Krista saapuu yliopistolle tekosyyn varjolla ja naisen mustasukkaisuus kasvaa, kun hän todistaa pientä flirttiä Saulin ja naisopiskelijan välillä.

Krista, joka ei kykene itse vahtimaan Saulia yliopistolla, ylipuhuu Saulin hankkimaan Milolle opiskelupaikan yliopistosta. Krista pyytää Miloa pitämään Saulia silmällä vastapalvelukseksi yliopistopaikan hankkimisesta

Jakso 22: Mustasukkaisuutta.
Jakso 23: Erehdyksiä.
Jakso 24: Hyökkäys.  

Rantabaari Subilla ja mtv-palvelussa ti–to klo 20.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja