Juonipaljastuksia! Rantabaari-hahmon salaisuus paljastuu

Kurkista Rantabaarin ensi viikkoon! 0:25
Kurkista Rantabaarin ensi viikkoon!

Hyppää Rantabaari-draamasarjan pyörteisiin ja ota juonipaljastuksista selvää, mitä uutuussarjan ensimmäisissä jaksoissa tapahtuu!

Uudessa Rantabaari-draamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia.

Alissa kieltää olevansa kiinnostunut Anssista ja vaivaantuu, kun Lola ja Pietari utelevat Tommista. Alissa kuitenkin synkistyy, kun saa tietää, että eräs hahmo on paljastanut hänen salaisuutensa. Hän sättii syyllistä juoruilusta.

Alissa harkitsee, avautuuko Johannekselle miesmurheistaan. Lopulta Alissa ilahtuu, kun hän saa lohtua Johannekselta ja avautuu tunnepuuskassa harkitsemattomaan tekoon.

Toisaalla Krista harmistuu hieman, kun Sauli ei ehdi kiinnostua hänen asioistaan. Kristan riittämättömyyden tunne kasvaa, kun Jartsa ja Johanneskaan eivät osoita kiinnostusta hänen elämäänsä kohtaan.

Suvi ja Johannes ihastelevat Kristan julkaisemaa Instagram-kuvaa hänen kokkauksistaan. Krista teeskentelee olevansa onnellinen pelkkänä perheenäitinä.

Osa 4: Suudelmia.
Osa 5: Unelmia.
Osa 6: Ristiaallokkoa.

Rantabaari alkaa Subilla ja mtv-palvelussa 10.9.

Lue myös:

    Uusimmat