Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmo jättää näyttävät hyvästit Pihlajakadulle

Viikkokurkistus viikko 49 0:44
Kurkkaa Salkkareiden viikkoon!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Sanni joutuu maalitauluksi, kun Tale ja Ressu ottavat toisistaan mittaa. Sanni tekee miehille selväksi, mitä tuntee heitä kohtaan.

Severi loukkaantuu, kun kuulee Monican lähtevän Helsingistä. Hän kuitenkin leppyy, kun Monica vetoaa, että haluaa heidän eroavan hyvissä väleissä. Lasse saapuu Monican majatalohuoneeseen tuomaan tämän pyytämät asiakirjat ja tyrmistyy.

Viola paljastaa Nellalle olevansa eksyksissä seksuaalisen suuntautumisensa suhteen, mutta tunnustaa, että suurin huolenaihe on se, että hän pelkää olevansa ihastunut tyttöön.

Aino haluaisi viettää romanttista iltaa Samulin kanssa, mutta Tale ja Victoria pilaavat tunnelman. Aino ehdottaa Victorialle, että tämä viettäisi yhden yön majatalossa, jotta hän saisi olla rauhassa Samulin kanssa. Ainon suunnitelma toteutuu, ja yhtäkkiä Victoria ja Tale löytävätkin toisensa samasta majatalohuoneesta.

Sabrina paljastaa, että harkitsee Mustavaara-yhtiöiden myyntiä. Mustavaarat päättävät taistella perheyrityksestään ja hätyyttävät Noelin apuun.

Sanni huomaa Akin palkanneen Satun lisätyövoimaksi viininesittelytilaisuuteen. Sannin epäilykset heräävät, kun Aki lirkuttelee Satulle.

Jakso 3667: Laitelat ja lentävät lautaset
Jakso 3668: Ei Amandan ovia lukita yöksi
Jakso 3669: Victoria löytää rasiansa
Jakso 3670: Noel ei kuulu infoniaorkesteriin
Jakso 3671: Naamiainen on päivän tärkein ateria

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat