Juonipaljastukset julki! Hahmo yrittää suudella varattua miestä – tilanne saa äärimmäisen nolon käänteen

Viikkokurkistus viikko 39 0:44
Kurkista Salkkareiden kuluvaan viikkoon!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Jiri ehdottaa Noelille kaljalla käyntiä ja miehet päättävät lähteä. Lindakin kuulee miesten aikeista ja lähtee Jirin pyynnöstä mukaan. Linda ilahtuu, kun Noel ei ole siitä millänsäkään, vaan toivottaa hänetkin tervetulleeksi juhlimaan.

Linda ja Noel lähentyvät illan aikana, ja Linda ilahtuu, kun Noel paljastaa, että hän ja Camilla pitävät taukoa lapsen teosta. Noel kertoo Jirille myös hänen ja Lindan historiasta. Noel on Lindalle kiva ja hurmaava, minkä Linda tulkitsee flirttinä. Linda rohkaistuukin yrittämään suudelmaa, mutta tilanne saa nolon käänteen.

Sanni saa pettymyksekseen kuulla Akin lähteneen etsimään Camillaa. Camilla löytyykin majatalosta ja Aki kertoo tälle järkyttävän uutisen. Aamulla Sanni ihmettelee Akin intoa etsiä Camillaa pitkin yötä ja saa Akin loukkaantumaan. Myöhemmin Aki näkee Camillan maskin läpi järkytyksen. Aki lohduttaa Camillaa ja Sanni sattuu järkytyksekseen näkemään halauksen.

Ulla kummastelee Benjaminille Karilla menevän myöhään töissä. Benjamin kuitenkin vakuuttaa Ulalle Karin poikkeuksellisen ahkeruuden olevan hyvä juttu kotona kaljoittelun sijaan. Samaan aikaan korjaamolla Kari touhuaa salaperäisenä.

Osa 3618: Jiri jää tuleen makaamaan.
Osa 3619: Me ollaan sankareita kaikki.
Osa 3620: Kari on öissä töissä, ei missään myymälöissä.
Osa 3621: Kalle tykkää kyttääjää.
Osa 3622: Nella Puh ja Ressu Reipas.  

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat