Junaliikenne sekaisin Etelä-Saksassa

Lumikaaos Etelä-Saksassa on helpottanut hieman tänään, vaikka varsinkin raideliikenteessä oli edelleen pahoja viivästyksiä ja peruutuksia, joiden kerrottiin jatkuvan ainakin huomiseen maanantaihin saakka.

Tilanne oli vaikein Itävaltaan ja Saksaan suuntautuvilla junareiteillä, koska sankka lumentulo oli vahingoittanut ratayhteyksiä ja opasteita, kertoi valtiollinen Deutsche Bahn -rautatieyhtiö.

Münchenin päärautatieasema, joka suljettiin lauantaina, saatiin auki, mutta tilanne asemalla oli osin kaoottinen. Matkustajat jonottivat välillä satoja metrejä pitkissä jonoissa odottamassa tietoa junien kulkemisesta, kertoi Deutsche Welle.

Münchenin lentokenttä saatiin niin ikään auki, mutta viivästyksiä ja peruutuksia oli edelleen runsaasti. Matkustajia kehotettiin tarkistamaan hyvissä ajoin ennen kentälle tuloa, oliko heidän lentonsa ylipäätään lähdössä.

Etelä-Saksaan pyrytti eilen lauantaina vastaisena yönä ja lauantaina paikoin yli 40 senttiä lunta. Saksassa on koko kuluneen viikon ajan satanut monin paikoin runsaasti lunta ja ollut kipakkaa pakkasta.

Juttua päivitetty 3.12.2023 kello 17.17.

Lue myös:

    Uusimmat