Julkkisparien uskomattomat ikäerot!

Miten rakkaus kestää kun ikäeroa on huikeat 32 vuotta? Kuka puuma-näyttelijätär nappasi kainaloonsa 15-vuotta nuoremman plastiikkakirurgin?

Näyttelijäpariskunta, Demi Moore (47) ja Ashton Kutcher (31), ei anna 15 vuoden ikäeron vaikuttaa parisuhteeseensa. Umpirakastunut pariskunta tapasi vuonna 2003 ja avioitui kaksi vuotta myöhemmin.

– En ymmärrää miksi lehdissä kirjoitetaan niin paljon ikäerostamme. Itse keskityn vain siihen, että hän on parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut, Kutcher on sanonut.




Renny Harlinin ex-vaimo Geena Davis ei välittänyt 15 vuoden ikäerosta avioituessaan plastikkakirurgi Reza Jarrahyn kanssa syyskuussa 2001. 53-vuotiaalla Davisilla on neljännen aviomiehensä kanssa kolme lasta.









Tom Cruisen (47) ja Katie Holmesin (30) orastava suhde sai vuonna 2005 aikaan mediamylläkän – eikä vähiten pariskunnan 16 vuoden ikäeron takia. Ihastunut Cruise todisteli rakkauttaan muun muassa hyppimällä Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa sohvalla. Cruise ja Holmes avioitui marraskuussa 2006 ja heillä on 3-vuotias tytär Suri.




Harrison Ford (67) ja Calista Flockhart (45) välillä on huikeat 22 vuotta, mutta kihlautunut pari suunnittelee onnellisena häitä. Seitsemän vuotta kestänyt suhde alkoi Golden Globe -gaalassa, jossa Flockhart kaatoi tahallaan drinkkinsä Tähtien sota -komistuksen päälle päästäkseen tekemään lähempää tuttavuutta.



Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones ovat syntyneet samana päivänä, 25. syykuuta. Syntymäpäivien välillä on kuitenkin 25 vuotta!

– En ole koskaan seurustellut omanikäisteni kanssa. Rakastan vanhempien miesten älykkyyttä ja tietämystä, Zeta-Jones on sanonut haastattelussa.

65-vuotias Douglas ja 40-vuotias Zeta-Jones menivät naimisiin vuonna 2000. Tavatessaan näyttelijättären Douglas oli käyttänyt iskurepliikkiä "haluan olla lapsiesi isä". Pariskunnalla on kaksi poikaa.



Vuonna 1964 syntynyt Nicolas Cage meni suuren rakkautensa Alice Kiminkanssa naimisiin 30. heinäkuuta 2004. Heidän ensimmäinen lapsensa syntyi 3. lokakuuta 2005 ja sai nimekseen Kal-ElTeräsmiehen alkuperäisnimen mukaan.Pari tapasi aikoinaan losangelesilaisessa yökerhossa. Parilla on 21 vuoden ikäero.





Billy Joel tapasi itseään 32 vuotta nuoremman Katie Leen vuonna 2004. Pari meni pian naimisiin ja Billy Joelin 18-vuotias tytär Alexa Ray toimi morsiusneitona. Itse morsian oli tuolloin vain 23-vuotias. Liitto ei kuitenkaan kestänyt. Tämän vuoden kesäkuussa pari ilmoitti eronneensa viiden vuoden liiton jälkeen.





Woody Allen (s. 1935) ja Soon-Yi Previntapasivat jo silloin, kun Allen seurusteli vielä Mia Farrowinkanssa. Previn oli Farrowin adoptiotytär. Previn nousi julkisuuteen vuonna 1992, kun kävi ilmi, että hänellä oli romanttinen suhde Woody Allenin kanssa. Suhde paljastui kun Farrow löysi Allenilta alastonkuvia adoptiotyttärestään. Pari meni naimisiin vuonna 1997 ja heillä on kaksi adoptiolasta. Allenilla ja Previnillä on 34 vuoden ikäero.



Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat