Julkkispappi Kari Kanala koronan runtelemisista parisuhteista: "Tämä on ollut todella hankalaa aikaa"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija Kari Kanala kertoo tulevan kauden kuvioista.

Rakkausreality Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudella kaudella rohkeat sinkut etsivät jälleen rakkautta. Ohjelman asiantuntija Kari Kanala kuvailee uuden kauden pareja.

– He ovat tasavahvoja. Tullaan näkemään kahdeksan tai neljä erilaista tarinaa. Pareille tulee omat tarinansa, mutta silti he ovat lähtökohtaisesti sinkkuja, jotka laitetaan yhteen. Kiinnostava kausi.

– He ovat sitoutuneita ja valmiita laittamaan itsensä rohkeasti peliin.

Uudella kaudella teemana Kanalan mukaan muun muassa ajankäyttö. 

– Sitoutuminen, erillisyys ja oma aika. Sinkut ovat ensin erikseen, niin mahtuuko siihen toinen elämä ja jos se mahtuu, mistä asioista se on pois?

Vallitseva koronatilanne on näkynyt myös papin työssä. 

– Tämä on ollut todella hankalaa aikaa monille pariskunnille. Toivon, että tämä ohjelma omalta osaltaan voisi viedä katsojien ajatuksia siihen, mikä elämässä on lopulta tärkeää. Rakkaus. Ja miten rakkaus voisi kukoistaa tai miten se voisi olla mahdollista. Kyse on kunnioituksesta ja siitä, että huomataan toisessa jotakin hyvää.

Kanala nähdään syksyllä myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Videolla mies kertoo lisäksi, miten hänen vaimonsa reagoi tähän uutiseen.

Ensitreffit alttarilla alkaa ti 31.8. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat