Julkkikset hurahtivat juoksemiseen

Juokseminen on nyt trendikästä - myös julkkisten keskuudessa. Tehokkaasta urheilusta on tullut tähdille oikea henkireikä.

Näyttelijä Amanda Seyfried on myöntänyt, että hän tekee paljon työtä vartalonsa eteen. Näyttelijä juoksee melkein joka päivä ja tekee voimaharjoitteita kolme kertaa viikossa personal trainer Harley Pasternakin kanssa.

Kuva: Getty Images, Dimitrios Kambouris

"Tärkein asia mitä teen itsetuntoni eteen on treenaaminen", Black Eyed Peasin laulaja Fergie on sanonut. Tähti on bongattu juoksemassa musiikkia kuunnellen muun muassa Los Angelesin kukkuloilla.

Kuva: Getty Images, Dimitrios Kambouris

Gwyneth Paltrow pääsi elämänsä kuntoon juoksemalla New Yorkin katuja ja treenaamalla personal trainerinsa Tracy Andersonin kanssa. Tähden lempijuoma treenin jälkeen on lehtikaalista valmistettu mehu.

Laulaja Pink juoksee säännöllisesti Malibun rannoilla. Hiekalla juokseminen tekee treenaamisesta entistä haastavampaa. Pinkin supertimmi kroppa todistaa, että treenistä on ollut apua.

Kuva: Getty Images, Stephen Lovekin

Näyttelijä Renee Zellweger on sanonut, että juokseminen on hänelle ainut asia, joka on päivässä vain ja ainoastaan hänen. "Se on omaa aikaani ja tarvitsen sitä", Zellweger on sanonut.

Kuva: Getty Images, Jason Merrit

Laulaja Sheryl Crow on ulkolajien ystävä. Etenkin tennis ja surffaaminen ovat tähden mieleen. Kun laulaja haluaa vaihtelua, hän lenkkeilee Los Angelesin Runyon Canyonissa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: shape.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat