Mainos

Julkisivun kesäinen kasvojenkohotus

Kesä, kärpäset – ja kaukaisten sukulaisten yllätysvisiitti. Tee talollesi kesäinen kasvojenkohotus, ja sitä kelpaa taas esitellä kenelle vain.

Kun vaihdat postilaatikon nimikyltin, asennutat uudet pihavalot tai maalaat talon julkisivun, pihastasi tulee kuin uusi. Remodelingcenter.com neuvoo, miten julkisivun ulkoasua voi kohentaa.

Pienet parannukset

Panosta pieniin metalliosiin: hanki uusi nimikyltti postilaatikkoon ja uudista talosi seinältä löytyvä talonnumero.

Asenna pihavalot tai sytytä kynttilöitä portaille ja pihatien varteen. Dramaattiset valot ja lyhdyt tekevät pihasta kiinnostavan.

Harrasta maisemasuunnittelua. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija: muutama harkiten sijoitettu kukkaistutus tai -astia tekee ihmeitä. Valitse kasveille teema, kuten "luonnollinen" tai "keltainen". Pysy teemassasi.

Suuret kohennustoimet

Katso taloasi kauempaa. Kaipaavatko seinät maalia? Uusi väritys virkistää talon ilmettä ja saa sen näyttämään uudelta. Tarkista myös katon kunto: tarvitaanko korjauksia tai puhdistustoimia, ovatko rännit täynnä syksyn lehtiä? Vaihda vahingoittuneet vesikourut uusiin ja puhdista mahdolliset sadevesiämpärit.

Uusi etuovesi. Erään ovivalmistajan tutkimuksen mukaan uusi etuovi lisäsi kodin myyntihintaa useilla tuhansilla. Jos et halua vaihtaa koko ovea, tartu siveltimeen tai ovikoristeeseen.

Vaihda myös ikkunat, tai anna niille maalilla uusi ilme. Energiatehokkaat ikkunat voivat auttaa sinua säästämään kodin lämmityskuluissa, joten niihin kannattaa panostaa.

Tarkista autotallisi. Valkoiset tai beiget autotallinovet ovat menneen talven lumia. Suosi rohkeita värejä tai metalliovia. Pidä myös ovien sisäpuolelta löytyvä tila siistinä: asenna tarvittaessa hyllyjä tai hanki lisää kaappitilaa.

Jos haluat leveillä, asennuta taloosi kuisti. Harva asia näyttää kutsuvammalta kuin terassin metallikalusteille katettu teehetki kukoistavien kukkaruukkujen keskellä. Istahda odottamaan vieraitasi hymy huulillasi.

MTV3

Lähde: Remodelingcenter.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.