Julia Roberts ei itseasiassa ole geeneiltään Roberts: "Tajuntani on räjäytetty"

1:39
Julia Roberts muuntautui huumeongelmaisen nuoren äidiksi vuonna 2018 elokuvassa Ben is back.

Näyttelijä Julia Robertsille paljastui hämmentäviä asioita sukujuuristaan.

Näyttelijä Julia Roberts, 55, sai tietää Finding Your Roots -tv-ohjelmassa 11. tammikuuta, ettei hän itseasiassa ole sukua väitetyn isoisoisoisänsä Willis Robertsin kanssa.

Ohjelman juontaja Henry Louis Gates kertoi Julialle, että Willis Roberts oli itseasiassa kuollut yli kymmenen vuotta sitten ennen kuin hänen isoisoisänsä John syntyi hänen isoisoisoäidilleen Rhoda Suttle Robertsille 1800-luvulla.

– Mutta odota, enkö olekaan Roberts, Julia kysyi ohjelmassa Henryltä.

Henry selitti, että DNA:n avulla he pystyivät yhdistämään Julian ja hänen serkkunsa mieheen nimeltä Henry McDonald Mitchell Jr., joka oli hänen biologinen isoisoisoisänsä.

– Olemme siis Mitchelleitä, Julia kysyi Henryltä.

Henry vastasi myöntävästi.

– Olet Julia Mitchell. Et ole biologisesti Roberts, hän vastasi.

– Vau. Onko pääni edelleen suorassa? Olenko sinua vastapäätä, Julia reagoi.

Julia Robertsin kaksoset Hazel Patricia ja Phinnaeus Walter täyttivät marraskuussa 18 vuotta, ja Julia jakoi heistä tuolloin vanhan kuvan Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Henryn ja hänen tiiminsä tekemän tutkimuksen mukaan Mitchell oli naimisissa ja hänellä oli kuusi lasta ja hänen äitinsä asui neljän talon päässä Rhoda Suttle Robertsista.

– Toisaalta tajuntani on räjäytetty. Ja se on kiehtovaa. Ja toisaalta, osa minusta, kun olen rauhallisempi, voin tukeutua ajatukseen, että perheeni on perheeni. Ja pidän enemmän nimestä Roberts, Julia kertoi tuntemuksiaan.

Ohjelman kuvauksen mukaan siinä käytetään DNA-analyysia ja tehdään sukututkimustyötä, jotta voidaan selvittää sukujen historiaa sukupolvien päähän.

Lokakuun lopussa 2022 Julia kertoi, että Martin Luther King Jr. vaimoineen maksoi hänen syntymänsä sairaalalaskun.

Julia on naimisissa Danny Moderin kanssa ja heillä on kolme lasta: kaksoset Hazel Patricia, 18, ja Phinnaeus Walter, 18, sekä Henry Daniel, 15.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja