Martin Luther King Jr. vaimoineen maksoi Julia Robertsin syntymän sairaalalaskun: "He auttoivat meidät pulasta"

Näyttelijä Julia Roberts kertoi yllättävän paljastuksen syntymästään.

Näyttelijä Julia Robertsin  vanhemmat saivat aikoinaan apua ihmisoikeusaktivisti Martin Luther King Jr.:lta ja tämän vaimolta Coretta Scott Kingiltä, kun pariskunta tarjoutui maksamaan sairaalalaskun, kun Roberts syntyi vuonna 1967. Roberts kertoi asiasta toimittaja Gayle Kingin haastattelussa 28. lokakuuta.

Konsultti Zara Rahim, joka on ollut muun muassa Yhdysvaltain entisen presidentin Barack Obaman  strateginen neuvonantaja, jakoi videon haastattelusta Twitterissä 28. lokakuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tänään on Julia Robertsin syntymäpäivä! 55 vuotta sitten Martin Luther King ja Coretta Scott King maksoivat hänen vanhempiensa sairaalalaskun hänen syntymänsä jälkeen. En voi lakata ajattelemasta tätä, kun luin tästä. Tässä hän puhuu asiasta Gayle Kingin kanssa, Rahim kirjoitti videonsa yhteyteen englanniksi.

– Meillä ei ollut rahaa maksaa (sairaalalaskuja). He auttoivat meidät pulasta, Roberts kertoi videolla.

Roberts kertoi, miten Robertsin vanhemmat ja Kingit alun perin tapasivat.

– Vanhemmillani Walter ja Betty Lou Robertsilla oli Atlantassa teatterikoulu nimeltään Actors and Writers' Workshop. Ja eräänä päivänä Coretta Scott King soitti äidilleni ja kysyi, voisivatko hänen lapsensa kuulua kouluun, koska heidän oli vaikea löytää paikkaa, jossa hänen lapsensa hyväksyttäisiin, Roberts kertoi.

Robertsin vanhemmat hyväksyivät Kingien lapset kouluun ja heistä tuli läheisiä ystäviä.

Gayle sanoi, että Robertsin perheen ystävyys Kingin perheen kanssa oli erityisen merkittävää tuolloin erottelun ja rodullisen eriarvoisuuden vuoksi.

– 60-luvulla ei ollut mustia lapsia vuorovaikutuksessa valkoisten lasten kanssa näyttelijäkoulussa. Julian vanhemmat olivat vastaanottavaisia, ja se on mielestäni poikkeuksellista, ja se luo pohjan sille, kuka Julia on, Gayle summasi.

Roberts on tunnettu muun muassa elokuvista Pretty Woman, Notting Hill ja Erin Brockovich.

Martin Luther King Jr. murhattiin ampumalla päähän vuonna 1968.

Lähde: US Weekly

Lue myös:

    Uusimmat