Jukka Rasila tapasi Mirva-puolisonsa Tinderissä ja se oli heti menoa: "Ihastuin hänen pipokuviinsa"

Jukka Rasila tapasi Mirva-puolisonsa Tinderissä ja se oli heti menoa: "Ihastuin hänen pipokuviinsa" 8:00
Jukka Rasila ja Mirva Nieminen kertovat MTV Uutisten haastattelussa, miten he löysivät toisistaan sielunkumppanit heti ensimmäisillä Tinder-treffeillä.

Amazing Race -ohjelmassa kilpaileva pariskunta Jukka Rasila ja Mirva Nieminen tapasi toisensa deittipalvelussa. He kertovat MTV Uutisille rakkaustarinansa ja antavat vinkit siihen, mikä toimii Tinderissä ja mikä ei.

Suurten tunteiden tulkitsijoina Amazing Race Suomi -ohjelmassa tutuksi tulleet Jukka Rasila ja Mirva Nieminen kertovat ihastuneensa toisiinsa täysillä heti ensitreffeillä.

Kolme ja puoli vuotta sitten Tinderissä tutustunut pariskunta tapasi toisensa vain muutama päivä sen jälkeen, kun he alkoivat viestitellä toisilleen.

Helsingissä asuva Jukka työskenteli tuolloin Turun kaupunginteatterissa ja sai houkuteltua turkulaisen Mirvan katsomaan hänen teatterinäytöstään.

Me "mätsättiin" Tinderissä sunnuntaina, ja pyysin Mirvaa teatteriin katsomaan näytöstä keskiviikkona. Sitten se oli menoa, Jukka kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Olen yleensä hidas liikkeissäni ja harkitseva. En ole kenenkään muun kanssa lähtenyt näin nopeasti treffeille tarvitsen aikaa. Mutta sitten rohkaisin itseni ja ajattelin, että lähden ainakin katsomaan teatteria, Mirva kertoo.

Teatteri-ilta venyi lopulta aamuun saakka.
 

Meidän keskustelumaailma aukeni jo sinä iltana ja juttelimme aamuun saakka, he kertovat yhteen ääneen.

"Pipokuvat olivat seksikkäitä"

Jukka kiinnostui Tinderissä heti Mirvan kuvista. Erityisesti tämän hymy ja pipokuvat jäivät mieleen.

Ihastuin heti Mirvan pipokuviin, sillä pipot sopivat hänelle. Ne kuvat olivat jotenkin älyttömän seksikkäitä ja sensuelleja, Jukka kertoo.¨

Ja hänen hymynsä oli se, joka ensimmäisenä minut valloitti.

Mirva oli ehtinyt olla reilut pari vuotta sinkkuna ja oli päättänyt laajentaa Tinderin hakualuetta Turun ulkopuolelle, sillä hän oli jo suunnitellut muuttoa Helsinkiin.

En löytänyt Turun seudulta sopivaa ihmistä, ja laajensin reviiriä. Kun näin Jukan Tinderissä, niin hän aiheutti mietintää, koska tunnistin hänet, Mirva kertoo.

Halusin miettiä kunnolla, miksi swaippaan ja kumpaan suuntaan. Yritin unohtaa hänen julkisen statuksensa. Yritin miettiä, mitkä asiat minua tässä elämässä kiinnostaa, ja ajattelin, että meillä voisi olla yhteistä.

Mirva kertoo pitävänsä lukemisesta, kirjoittamisesta ja tarinoista, ja hän oli todennut itsekseen, että myös näyttelijällä on oltava samankaltaisia intressejä.

Ja niitähän riitti lopulta niin, ettei jutusta ollut tulla ensitreffeillä lainkaan loppua.

Kyllä sen huomasi, että siinä ensitapaamisessa oli heti jotain erityistä, Mirva sanoo ja jatkaa.

Ajattelin silloin, että jos tästä ei tule mitään sen enempää, niin ainakin olen kohdannut yhden tosi ihanan ihmisen, Mirva toteaa ja saa Jukan silmät kostumaan.

"Uskalla olla oma itsesi"

Jukka kehuu vuolaasti nettideittailua, sillä hän uskoo sen olevan mainettaan parempi tapa löytää kumppani.

Ihmisten kannattaisi miettiä, miten siellä itse käyttäytyy. Että niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan, hän toteaa.

Myös Mirvan kokemukset nettideittailusta ja Tinderistä ovat pääosin myönteisiä.

Toivoisin, että sen ympäriltä poistuisi negatiivinen leima. Tiedän monia pariskuntia, jotka ovat löytäneet sieltä toisensa, Mirva sanoo.

Totta kai maailmassa on monenlaisia ihmisiä, mutta mielestäni siellä oli paljon tavallisia, kunnollisia suomalaisia miehiä. Toivoisin, että ihmiset uskaltaisivat olla rohkeita, omia itsejään, uskaltaa ja luottaa intuitioon. Uskon, että sieltä ihmiset voisivat löytää ihan todellisen elämänkumppanin.

Mirva ei saanut Tinderissä minkäänlaista törkypostia.

Ehkä ne pipokuvat myös viestittävät sitä, mitä haluan viestiä itsestäni. En mennyt siellä millään rintavakokuvilla. Halusin antaa mahdollisimman oikean kuvan itsestäni.

Katso yllä olevasta videohaastattelusta Jukka Rasilan tärkeä vinkki miehille siitä, mitä Tinder-profiiliin kannattaa laittaa ja mitä ei.

Lue myös:

    Uusimmat