Jukka Puotila elämäkerrastaan: Mitään ei ole siloiteltu

Jukka Puotila imitoi tunnettuja poliitikkoja 4:37

Rakastettu näyttelijä Jukka Puotila kertoo elämäkerrassaan niin syöpätaistelustaan, urastaan kuin perheestäänkin. 

Jukka Puotila toteaa, ettei Taina Westin kirjoittamasta Tänä iltana Jukka Puotila -elämäkerrasta tule löytymään juoruja. Hän halusi kertoa avoimen tarinan elämästään. 

– Olen harrastanut paljon elämäkertoja ja monesti on jäänyt sellainen vaikutelma, että asioita siloitellaan ja piilotellaan. Tässä ei ole siloiteltu mitään, Puotila toteaa MTV.fille. 

Puotila sairastui viime vuonna suusyöpään ja häneltä leikattiin kasvain kaulan alueelta viime syksynä. Kirja sisältää myös yksityiskohtaisia kuvauksia sairauden vaiheista. 

– Kirjaa tehtiin paljon sairauden aikana. Silloin itsellä oli aika tummia vaiheita. Ne saattavat näkyä siinä lopputuloksessakin. 

"Torstai-iltana ajattelin vielä mennä seuraavana päivänä näyttelemään, mutta yöllä alkoi kurkusta valua niin paljon verta, että lakanat ja yöpaita olivat yltä päältä veressä. Silloin vasta myönsin itselleni, että en näyttelisi seuraavana päivänä enkä ehkä pitkään aikaan."

Ote teoksesta Tänä iltana Jukka Puotila. 

Alkuperäisen suunnitelman mukaan kirjan piti ilmestyä jo Puotilan 60-vuotissyntymäpäiväksi. Syöpä kuitenkin muutti suunnitelmia, myös työelämässä. 

Puotilan syksyksi suunniteltu Jukka Puotila ja 60 kutsumatonta vierasta -juhlakiertue alkaa huomenna torstaina Espoossa. 

Puotila vieraili keskiviikkoaamuna MTV:n Huomenta Suomessa. Katso haastattelu alla!

Jukka Puotila 25:18

Lue myös:

    Uusimmat