Juicen tupla-dvd ilmestyy

Juice Leskisen tupla-dvd Minä - sunnuntailapsi ilmestyy keskiviikkona 3. marraskuuta. Suomirokin suurmiehen tupla-dvd:lle on kerätty kattava kokoelma studiotaltiointeja, videoita ja live-esiintymisiä vuosilta 1973-2004 sekä tv-dokumentteja ja haastatteluja. Huomattava osa materiaalista on ennen julkaisematonta.

Mukana on myös Juicen kirjallisen tuotannon esittelyä, kattava sukupuu ja diskografia. Lisäksi dvd pitää sisällään yleisöltä kesän aikana kerättyä aineistoa, kuten kotivideoita, valokuvia, julistemateriaalia ja otteita fanilehdistä.

Tupla-dvd:n ensimmäinen levy keskittyy Juicen musiikkiin. Liikkeelle lähdetään vuoden 1973 mustavalkoisesta tv-taltioinnista Heinolassa jyrää ja viimeiset nuotit soitetaan kesän 2004 Rockperry-festivaaleilla.

Juicen kirjallinen tuotanto pääsee esille toisella dvd-kiekolla. Mukana on myös Peter von Baghin tv-dokumentti Lähikuvassa Juice Leskinen sekä Erkki Aallon ohjaama Erään sävelmän synty vuodelta 1974. Haastattelujen, sukupuun ja diskografian lisäksi kakkoslevy sisältää myös mm. yleisön videotaltiointeja Juicen 1980-luvun esiintymisistä.

Lue myös:

    Uusimmat