Juhlavuottaan viettävä ruotsalaistähti Pandora: "Olen todella onnellinen, että olen saanut löytää aidon rakkauden Suomesta"

Laulaja Pandora juhlistaa 30-vuotista uraansa Musiikkitalolla 5:30
Katso video! Pandora juhlistaa 30-vuotista uraansa Musiikkitalolla!

Ruotsalaisartisti Pandora juhlistaa 30-vuotista uraansa.

Ruotsalaislaulaja Pandora, eli Anneli Magnusson juhlistaa tänä vuonna 30-vuotista uraansa suurella konsertilla Helsingin musiikkitalolla. Pandora sanoo, että syyskuussa nähtävässä konsertissa lavalla eurodance kohtaa Riku Niemi Orchestran suuren orkesterin. Pandora kertoo MTV Uutisille, että konsertti on läpileikkaus hänen urastaan.

– Visioni konsertista on summata 30 vuottani artistina, mutta myös sitä kuka olin aiemmin. Matka jolle yleisöni otan, on tunteellisesti hieno, Pandora kuvailee. 

Laulaja paljastaa, että konsertissa tullaan näkemään myös vierailijoita ja magiikkaa, josta vastaa mentalisti Noora Karma.

Suomalaisyleisöä Pandoran musiikki on koskettanut ja suomalaiset ovat myös omalta osaltaan koskettaneet myös Pandoraa. Hän kertoo, että rakastui Suomeen jo vuonna 1994, kun oli ensimmäistä kertaa esiintymässä silloisilla Rantarock-festivaaleilla. Hän kertoo, että ihmiset ovat paras asia Suomessa.

– Olette mahtavia ihmisiä ja olen kiitollinen, kun olen saanut lähentyä suomalaista kulttuuria ja Suomea. Matkustamisen ansiosta olen saanut mahdollisuuden nähdä Suomea jopa enemmän kuin monet suomalaiset ja olen oppinut rakastamaan näkemääni, laulaja toteaa.

Jo vuosia Suomessa asunut Pandora kertoo, että hänellä on hyvä elämä täällä.

– Olen todella onnellinen, että olen saanut löytää aidon rakkauden Suomesta, Pandora herkistyy.

Katso Pandoran koko haastattelu yllä olevalta videolta!

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat