Pandora hehkuttaa olevansa onnellisempi kuin koskaan Mikko-puolisonsa kanssa: "Tämä on paras parisuhde, joka minulla on koskaan ollut"

90-luku ei koskaan kuole – Pandora ja Päivi Lepistö 7:42
Videolla Pandora ja Päivi Lepistö kertovat, kuinka 1990-luku ei koskaan kuole

Pandora jakaa elämänsä yhä vahvasti Ruotsin ja Suomen välillä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vietetään tällä viikolla Euroviisut-aiheista parinvaihtoviikkoa. Ohjelmaa seuraamaan saapui muun muassa ruotsalaisartisti Pandora, joka viettää tällä hetkellä 30-vuotistaiteilijajuhlaansa. Urajuhlan tähden artisti on ollut kiireinen varsinkin kotimaassaan Ruotsissa. 

Vuonna 2021 Pandora osallistui Uuden Musiikin Kilpailuun yhdessä Teflon Brothersin kanssa yhteiskappaleella I Love You.

– Oli todella hauskaa tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Rakastan sitä kappaletta, sitä koko konseptia ja kuinka mielemme olivat hyvin yhtenäisiä luovan prosessin aikana. Meillä on samankaltaisia hulluja luovia ideoita, jotka toimivat todella hyvin yhdessä, Pandora muisteli MTV Uutisille TTK:n kulisseissa.

– Vastasin kyllä, koska kyseessä olivat he ja teimme sen yhdessä. 

Pandoran ja hänen puolisonsa Mikko Peltosen tapaamisesta on pian jo kymmenen vuotta: he kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 2013 Porissa. Pariskunta asuu yhdessä pääkaupunkiseudulla, mutta Pandoralla on myös oma koti Ruotsissa, jossa hänen poikansa myös asuu. Pandora kertoi, että rakkaus kukoistaa kenties jopa vahvempana kuin koskaan. 

– Tämä on paras parisuhde, joka minulla on koskaan ollut. Rakastamme toisiamme todella paljon, rakkautemme taso on korkein. Olen onnellisempi kuin olen koskaan ollut. Olen erittäin hyvässä paikassa elämässäni. 

– Hän on todella hyvä mies, turvallinen ja todellinen herrasmies. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat