Juha Veijonen avoimesti alkoholismistaan: Kuukausi katkaisuhoidossa

Pitkälle ja yllättävälle sairaslomalle joutunut näyttelijä Juha Veijonen, 50, kertoo nyt avoimesti alkoholiongelmastaan, jonka vuoksi Vares-elokuvatkin jäivät nyt väliin.

– Huomasin keväällä että olin huonossa hapessa, käytin liikaa alkoholia. Siitä tuli mulle ongelma ja huomasin sen itse. Ja huomasi sen lähipiirikin, Arto Nybergin vieraana sunnuntaina televisiossa ollut Veijonen kuvaili nykyistä elämäänsä.

– Viinalla oli iso osa siinä, miksi jouduin pois Vares-elokuvista. Niveltulehdus ja sairasloma vaikeuttivat toki asiaa myös. Alkoholinkäyttö ei ollut enää aikoihin hauskaa, se oli selvitymistä.

– Olin Nurmijärvellä Kalliolassa lepäämässä kuukauden. Päätös sinne menemisestä tuli itseltä, Veijonen kertoi myllyhoitoklinikasta.

Uusia kirjailija Reijo Mäen romaaneihin perustuvia Vares-elokuvia alettiin kuvata huhtikuun lopulla Turussa. Veijosen tilalle rooliin hankittiin noepasti korvaaja, ja nyt Varesta niissä näyttelee Antti Reini.

Puolen vuoden kuvauksissa laitetaan kokoon kuusi elokuvaa. Kaksi niistä tehdään elokuvalevitykseen ja neljästä tulee tv-elokuvia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja