Jude Lawn lehtolapsesta jättiläiselatusmaksut

Näyttelijä Jude Lawn, 36, sekä hänen lastaan odottava malli Samantha Burke, 24 ovat paljastaneet tyttövauvansa nimen.

Näyttelijän lokakuussa syntyvän lapsen nimi on Sophia. Lapsi on Lawn neljäs. Hänellä on ex-vaimonsa Sadie Frostin kanssa kolme yhteistä lasta.

Law ja Bruke alkoivat tapailla viime talvella, kun Law filmasi Guy Ritchien Sherlock Holmes -elokuvaa New Yorkissa. Aluksi Samantha Bruke salasi lapsensa isän nimen, mutta odotus sai uuden käänteen, kun Burken asianajajat paljastivat tietoja lapsen huoltajuudesta.

Lehden mukaan Samantha sekä hänen perheensä vakuuttavat, että Jude on antanut tukea raskaana olevalle ex-rakkaalleen ja on tukena myös lapsen syntymän jälkeen.

Henkinen tuki ei kuitenkaan riitä, vaan Burke vaatii lapsensa isältä jättiläismäisiä elatusmaksuja. Bruken perhe on palkannut kalliit asianajajat ajamaan lapsensa etuja. Burke vaatii, että Law maksaa elatusmaksun lisäksi lapsen kaikki kulut ja luovuttaa tulevista tuloistaan tietyn prosentin. Law pelkää, että vaatimukset ajavat hänet taloudelliseen ahdinkoon.

Law viettää sinkkuelämää ja esiintyy valkokankaalla seuraavaksi Guy Ritchien ohjaamassa elokuvassa Sherlock Holmes tohtori Watsonin roolissa.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat