Jude Law ja Sienna Miller: Kesähäät tulossa?

Onko uudelleen suhteeseen sukeltanut tähtipari suunnittelemassa häitä? Daily Mail paljastaa parin kihlautuneen.


Jude Law ja Sienna Miller esiintyivät pitkästä aikaa pariskuntana muutama viikko sitten New York Met Ball -gaala-illassa. Yhteen palannut näyttelijäpariskunta on niin rakastunut, että huhut kertovat heidän aikovan mennä naimisiin kesällä.


Daily Mail ehti jo kirjoittaa tähtiparin mennen kihloihin ja paljastaa nyt heidän suunnittelevan avioitumista tulevina kesäkuukausina.


– He eivät halua aiheuttaa pahaa onnea kertomalla asiasta, mutta ovat jo paljastaneet lähipiirilleen, että menevät todennäköisesti naimisiin tulevana kesänä, parin ystävä kertoo Daily Mail -lehdelle.


Miller, 28, haluaa lähteen mukaan rennot ja boheemit häät, joissa juhla järjestetään maaseudulla. Parin kerrotaan myös aikovan pitää toiset juhlat New Yorkissa, jonne molemmat ovat kotiutuneet töidensä takia.


Näyttelijäpariskunta on ollut aikaisemminkin kihloissa vuonna 2006, mutta erosi, kun Law, 37, tunnusti pettäneensä Milleriä lastenhoitajansa kanssa.


Hurmurilla on kaksi poikaa ja tytär aikaisemmasta avioliitosta näyttelijätär Sadie Frostin kanssa sekä tytär malli Samantha Burken kanssa.

– He haluavat nyt unohtaa menneet ja katsoa vain eteenpäin, lähde kertoo tähtiparin tulevaisuuden suunnitelmista.


(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage / AOP

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat