Jousimies-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2015

JOUSIMIES 23.11.-21.12.

Tutustu Jousimies-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Rakkausasiat sujuvat tänä vuonna hyvin, mutta sinun pitää muistaa arvostaa kumppaniasi. Arjen kiireessä et aina ajattele, kuinka tärkeä hän on sinulle. Mieti kuinka paljon hyvää hän on tuonut elämääsi. Kerro hänelle rakkaudestasi ja tunteistasi, äläkä vain vaatimuksistasi. Kun toimit niin, vuodesta tulee ihanan rakkaudentäyteinen ja intohimoinen. Sinkkujousimiehillä ei ole tänä vuonna haku varsinaisesti päällä. Rakkaus voi kuitenkin löytyä yllättävästä paikasta, kun sitä kaikkein vähiten odottaisit. Pidä siis aistisi avoimina silloinkin, kun keskityt johonkin aivan muuhun.

PERHE

Tänä vuonna joku perheenjäsen saattaa haastaa riitaa. Riitelyyn ei kuitenkaan kannata mennä mukaan. Vetäydy mieluummin syrjään välttääksesi yhteentörmäykset. Pieni hiljaisuus on parempi kuin suuri riita. Aika auttaa.

YSTÄVÄT

Nauti ystäviesi seurasta ja vältä liikaa impulsiivisuutta, sillä se voi aiheuttaa ristiriitoja ja väärinymmärryksiä. Kärsivällisyys ja suvaitsevaisuus ovat asioita, joita ei ystävyyssuhteissa voi koskaan olla liikaa.

TYÖ

Tänä vuonna joudut tekemään ankarasti työtä myös pienien asioiden eteen. Vältä tekemästä liian monia asioita samaan aikaan, sillä silloin et ehkä pysty tekemään mitään kunnolla.
Voit saada kesän jälkeen hyviä työtarjouksia, mutta sinun kannattaa miettiä tarkkaan, ovatko ne sinulle ja sinun elämäntilanteeseesi sopivia. Älä tee liian nopeita päätöksiä.

RAHA

Vuosi ei ole taloudellisesti kaikkein suotuisin. Rahaa ei ole liikaa, mutta toisaalta et joudu juurikaan karsimaan normaalia rahankäyttöäsi. Mihinkään ylimääräiseen ja kalliiseen sinulla ei kuitenkaan riitä rahaa, mutta toisaalta se suojelee sinua turhalta tuhlaamiselta tai rahojesi sijoittamiselta osakkeisiin tai rahastoihin, joiden tuotosta ei voi koskaan tietää.

OPISKELU

Opiskelu voi tuntua sinusta tänä vuonna välillä hieman rankalta. Se saattaa johtua väsymyksestäsi tai motivaation puutteestasi. Älä kuitenkaan luovuta, sillä kyse on vain väliaikaisesta tilasta, joka menee ohi, kun energiasi lisääntyy.

TERVEYS

Vuoden alussa tunnet itsesi hieman väsyneeksi, mutta päivien pidetessä huomaat energiasi palaavan vähitellen. Tarkkaile mitä syöt, sillä liian raskaiden ja rasvaisten ruokien syöminen tekee olosikin raskaaksi ja voimattomaksi.

Lue myös:

    Uusimmat