Jousimiehen kesähoroskooppi 2018

Et halua lomallakaan vain olla ja löhöillä, vaan kaipaat kaikenlaista tekemistä ja uuden kokemista.

Ajatus kesästä ja loman vietosta voi tuntua sinusta kesän alussa jotenkin tylsältä ja ikävystyttävältä. Sinä pidät siitä, että tapahtuu.

Uusien ihmisten tapaaminen onneksi tuokin sinun lomapäiviisi kaipaamaasi vaihtelua. Seikkailuakaan ei kesästäsi tule puuttumaan, jos sitä kaipaat. Eikä sinun tarvitse seikkailun takia välttämättä edes matkustaa kovin kauaksi ─ tai matkustaa yhtään mihinkään. Seikkailu voi odottaa sinua melkein kotipihalla, tai ainakin ihan lähiympäristössä.

Jousimiehen juhannustaika

Kun panet juhannusyönä tyynysi alle yhdeksällä heinällä sidotun kukkaseppeleen, löydät aamulla joukon punkkeja tyynyltäsi. Kun huudat kauhuissasi, voit nähdä tulevan puolisosi ryntäävän apuun.

Muista kuunnella sydäntäsi, vaikka sinun kuinka tekisi mieli ajatella asioita viisaasti ja järkevästi. Sydän tietää usein järkeä paremmin, milloin sinun kannattaa pysähtyä ja tarttua hetkeen, ja milloin taas jatkaa eteenpäin taaksesi katsomatta.

Voimakas kemia viettelee heinäkuussa

Sinun ja jonkun kiinnostavan ihmisen välillä voi olla heinäkuussa niin voimakasta kemiaa, ettei sellaiseen useinkaan törmää. Anna siis palaa. Kesän edetessä suhteenne vain vahvistuu vahvistumistaan. Vähitellen olet valmis näyttämään rakkautesi kaikille, mikäli se joltakulta olisi vielä sattumoisin jäänyt huomaamatta.

Myös jo parisuhteessa elävillä jousimiehillä menee tänä kesänä hyvin. Auringonpaiste lämmittää jo hieman väljähtyneenkin suhteen aivan uusiin sfääreihin.

Vaikket tänä kesänä varsinaiselle lomamatkalle suuntaisikaan, voit viettää ihania hetkiä myös kotona. Tai et välttämättä aivan kotona, mutta ainakin kotikaupungissa tai kotimaassa. Ihanan kesän edellytyksenä kuitenkin on, ettet sano kaikkeen aina ei, vaan suhtaudut asioihin ja ihmisiin myönteisesti ja olet avoin ystävien, ja vähän vieraampienkin, ehdotuksille. Et voi arvatakaan, mitä kaikkea kesä voi tuoda tullessaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja