Jouni Hynynen osti vaimolleen jo neljännen vihkisormuksen – Mari Perankoski riensi selittämään, mitä edellisille on käynyt

0:51
Mari Perankoski paljastaa, mikä Putous Allstars -kollega Pilvi Hämäläisessä yllätti

Jouni Hynynen ja Mari Perankoski avioituivat vuonna 2016.

Kotiteollisuus-yhtyeen keulakuva Jouni Hynynen on seurustellut jo vuosia näyttelijä Mari Perankosken kanssa, ja pari avioitui vuonna 2016.

Vuosia naimisissa olleella parilla on mennyt jonkin verran rahaa sormuksiin, sillä Perankoskella on Hynysen Instagram-päivityksen mukaan tapana hävittää vihkisormuksia.

Hynynen julkaisi kuvan, kun hän oli jälleen hankkinut vaimolleen uuden sormuksen.

–Tää on nyt neljäs sormus, joka pikkurouvalle on hommattu, kauankohan säilyy. Ekan hommasin New Yorkista: kadonnut. Vihkisormus oli Berliinistä: kadonnut. Kolmas oli New Orleansista: kadonnut. Tää on Malagasta eilen: tallessa vielä, Hynynen kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Perankoski päätti antaa selityksen kadonneille sormuksille.

– Kuvauspaikan veskiin jäi ainakin yksi, bengali-kissa pölli yhden ainakin 3 kertaa, se löytyi muiden korujen ja keitettyjen kananmunien lisäksi Pablon ”aarteistoista”, eli sängyn alta. Muista ei hajua, luultavasti junan vessassa myös yksi. Jostain naiskäsilaukkujen käsittämättömistä uumenista löytynee vielä pari. Nim.m. Kun ei voi käyttää omia koruja töissä. Olen myös lähtenyt kuvauskoruissa liian monta kertaa kotiin ja unohtanut ottaa mukaan seuraavana päivänä. Ja sehän on aika ns. Klaffihauskaa.

Hynysen Instagram-päivitys villitsi miehen someseuraajat.

– Parempi et sormus katoo eikä rouva.

– Seuraavaksi tatuointi sormeen. Ei taatusti voi kadota ellei kadota itseään.

– Hän vain kaipaa vaihtelua. Ihan normaalia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja