Joulun koskettavin kuva: Pariskunta sai muiston joulusta, jota heidän lapsensa ei koskaan ehtinyt nähdä

Ostoskeskuksen joulupukki piti kädessään menehtyneen lapsen kuvaa, jotta vanhemmat saisivat kauniin muiston joulusta, jota heidän poikansa ei koskaan ehtinyt nähdä.

Viime vuonna syntynyt Hayden-poika menehtyi jo 19. joulukuuta 2014 parantumattoman sydänsairauden, sydämen vasemman kammion vajaakehittyneisyyden (eng. hypoplastic left heart sydrome), seurauksena. Sairauden vuoksi sydän pumppaa verta vain puolitehoisesti, eikä siihen ole varsinaista parannuskeinoa.

Haydenin kuolemasta kului lähes vuosi, kun isä Kyle Daniel päätti yllättää vaimonsa Sashan koskettavalla kuvalla.

Kyle halusi otattaa kuvan Haydenista joulupukin sylissä – kuvan, jota perhe ei saanut koskaan nähdä. Perheen isä suuntasi paikallisen ostoskeskuksen joulupukin luo kädessään suloinen kuva pojastaan.

– Minulla olisi pyyntö. Poikani menehtyi viime vuonna, Kyle aloitti, mutta ei saanut sanottua enempää.

– Tottakai, joulupukki sanoi heti, ja ojensi kätensä ottaakseen pojan kuvan.

Joulupukin parran takana oli 22-vuotias Caleb Ryan Sigmon, joka ymmärsi heti, mistä oli kyse. Myöhemmin nuori mies julkaisi kuvan tarinan kera Facebookissa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

”Näin kuvassa pienen pojan, jonka nimi, Hayden, oli kirjattuna rannekkeeseen. En kysellyt mitään, mutta oletin, että kuva tulisi olemaan pojan ensimmäinen sellainen joulupukin kanssa. Kameran naksahdus oli ainut ääni, jonka kuulin koko kauppakeskuksessa sillä hetkellä. Tavallisesti ympärillä on hälinää, mutta sillä hetkellä oli aivan hiljaista. Muutaman kuvan jälkeen näytimme isälle valmiita kuvia ruudulta, joista isä heti osoitti erästä sanoen: ’Tuo se on’.

Tyttö, joka työskenteli kuvien kanssa, tulosti oikean kuvan. Isä alkoi kaivaa lompakkoa taskustaan kertoen kuvan olevan lahja hänen vaimolleen. Annoimme tulostetun kuvan isälle ja sanoimme, että se oli lahja meiltä. Kerroimme, että tänä jouluna rukoilemme heidän perheensä puolesta. Isä tarttui käteeni ja halasi minua. Sitten hän kääntyi ja lähti.

Hänen kävellessään pois kyyneleet tulvivat meistä jokaisen silmiin. Jaan tämän tarinan muistuttaakseni, että joillekin joulu on aivan uskomattoman vaikeaa aikaa.

Rukoilkaa heidän puolesta, joiden sydän on särkynyt. Hymyilkää toisillenne. Olkaa ystävällisiä. Rakastakaa.”

Vanhemmat, Kyle ja Sasha, vastasivat Facebook-postaukseen poikansa muistoksi perustamallaan Hayden’s Hope -sivustolla.

”Olemme yllättyneitä, miten monet tarinamme on tavoittanut. En olisi ikinä uskonut, että kuva leviäisi näin monen ihmisen tietoisuuteen. Haluamme vain, että muutkin ottaisivat mallia Calebista ja tekisivät jotain yhtä ystävällistä toisille. Ole ystävällinen jollekin täysin tuntemattomalle tänä jouluna. Sen ei tarvitse olla mitään suurta. Joskus pelkkä hymy ja tervehdys riittävät.”

 

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja