Mainos

Joulumieli ei tarttunut poliiseihin – sakko rapsahti auton jouluvaloista

Joulukoristeet kuuluvat niin kuusiin kuin koteihinkin. Amerikkalaisella miehellä on tapana muokata myös autonsa juhlakuntoon. Viranomaiset eivät joulun hengestä innostuneet.

Poliisi laittoi piristystä pimeyteen tuovan Brandon Woodenin pukin tuhmalle listalle ja määräsi tälle 232 dollarin, eli noin 200 euron, sakot. Syy viranomaisten synkkään joulumieleen oli valo – tarkemmin Woodenin auton hämmentävän kirkas valaistus.

Wooden kertoo WJCL-uutiskanavalle koristelleensa kulkupelinsä, värillisten valojen käytössä kursailematta, viimeiset viisi vuotta. Juhlatyyli luodaan kiinnittämällä valot pakkausteipillä autoon. Virtaa lamput saavat auton muuntimesta. Katkaisinta kääntämällä valkoisen Fordin pelti muuttuu säkenöiväksi valomereksi.

Wooden sanoo, ettei koristele autoaan itseään, vaan muita ihmisiä ja poikaansa varten.

– Ihmisillä on tapana seurata minua ja videokuvata autoani. Minut saatetaan pysäyttää kuvaa varten. Se on mahtavaa!

Poliisi ei ollut yhtä innoissaan ilmestyksestä, vaikka pyysi itsekin miestä autoineen pysähtymään. Viranomaisten mukaan auto on sopimattomasti valaistu, mikä on sekä turvallisuusriski että vastoin lakia.

Synkkämieliset poliisit eivät kenties innostuneet Woodenin omaksumasta valontuojan roolista, mutta paikallisille juhla-auto on ilmeisen tärkeä. Kuultuaan tapauksesta nämä nimittäin ryhtyivät keräämään varoja maksaakseen miehen sakon.

Rahaa kertyikin, jopa yli tarpeen. Ylimääräisillä dollareilla Wooden voi kenties ostaa autoonsa lisää jouluvaloja. 

Lähde: WJCL, Fox

***

2:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.