Joukkomyllyssä myös suomalaisia mukana – Ruotsin SHL-liigan erikoinen vaihtoaitiokahakka loppuun käsitelty

Ruotsin SHL-liigan lauantain kierroksella vaihtoaitioiden väliseksi joukkotappeluksi yltynyt Växjön ja Malmön kohtaaminen ei aiheuta jatkotoimenpiteitä, kertoo liigan urheilujohtaja Johan Hemlin.

Växjössä pelatussa ottelussa väliin tarvittiin järjestysmiehiä, kun molempien joukkueiden pelaajat kokoontuivat nujakoimaan keskenään kolmannen erän aikana. Suurin kahakka tapahtui vaihtoaitioiden välissä kaukalon ulkopuolella.

Painiin osallistui myös Växjön suomalaispuolustaja Ilari Melart, joka kuitenkin pian rauhoittui Malmön riveissä pelaavan Matias Myttysen toppuuteltua maanmiestään. Kotijoukkueen pelaajista ulosajon saivat Richard Gynge ja Ludvig Nilsson. Malmön riveistä suihkuun lähetettiin Nicolai Meyer ja Henrik Hetta.

SHL:n urheilujohtaja Johan Hemlin kertoo SVT:lle maanantaina, ettei nujakasta koidu jatkoseuraamuksia kenellekään pelaajista.

– Katsoimme erotuomarin raportin ja ottelun videomateriaalin läpi. Uskomme, että tämä on jo nyt paketoitu ja selvitetty, kun ottaa huomioon, että neljä pelaajaa sai ulosajon, Hemlin kommentoi SVT:lle.

Kumpikin seura on silti saanut Hemlinin mukaan varoituksen liigalta.

– Puhun asiasta myös Ruotsin jääkiekkoliiton kilpailukomitean kanssa, mutten usko, että hekään vievät asiaa eteenpäin, Hemlin uskoo.

Lue myös:

    Uusimmat