José Mourinho turvautui äärimmäisiin erikoistoimiin ison finaalin alla

Näin kauan Jose Mourinho tarkasteli Töölön Bolt Areenan tekonurmen kuntoa 1:02
José Mourinho ja AS Roma vierailivat myös Helsingissä HJK:n luona Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

José Mourinho on sulkenut AS Roman henkilökunnan harjoituksistaan. Portugalilaisvalmentaja valmistautuu joukkueensa kanssa Eurooppa-liigan finaaliin Sevillaa vastaan keskiviikkoiltana.

Corriere dello Sport uutisoi Mourinhon aloittaneen erityistoimet maanantaina. Vain välttämättömällä henkilökunnalla, kuten lääkäreillä on lehden tietojen mukaan ollut pääsy harjoituskeskukseen tämän viikon aikana.

Erityistoimien tarkoituksena on, että Mourinhon taktiset suunnitelmat ennen ottelua säilyisivät salaisina. Roma-luotsi ei halua pelisuunnitelmansa vuotavan kenenkään ulkopuolisen silmille.

Mourinho teki samankaltaisia järjestelyjä ennen Konferenssiliigan finaalia vuosi sitten. Roma voitti tuolloin finaalissa Feyenoordin ja kaappasi ensimmäisen pokaalinsa vuoden 2008 jälkeen.

Katso pääkuvan videolta Mourinhon tutkimusretki HJK:n Bolt Arenan tekonurmelle lokakuussa.

Mourinho, 60, on voittanut urallaan useita mestaruuksia ja titteleitä valmentaessaan Chelsean, Real Madridin ja Internazionalen kaltaisia huippuseuroja. Menestynyt valmentaja ei halua kuitenkaan peilata historiaansa tulevan finaalin lähestyessä.

– En ajattele tällaisissa tilanteissa paljoakaan, mitä olen voittanut urallani.  Menneisyys on edelleen siellä, eikä sitä voi poistaa. Minä katson aina tulevaisuuteen, Mourinho kommentoi Sky Sportsille.

– Minä en enää mieti mitä pystyn voittamaan, vaan sitä iloa jota pystyn tuomaan Roman kannattajille. Tämä kaupunki elää ja hengittää jalkapalloa.

– Me teemme päivittäin kovasti töitä rakentaaksemme historiaa Romassa ja kaksi paikkaa eurofinaaleissa on jotakin, mistä vain suuret seurat upealla historialla voivat puhua. Se on menestyksellemme hyvin tärkeää.

Mourinho saapui Romaan kesällä 2021. Portugalilaisen sopimusta on vielä vuosi jäljellä.

Lue myös:

    Uusimmat