Jose Mourinho haltioissaan derbyvoitosta, Arsenal-luotsi kummasteli loukkaantuneen tähtensä toimintaa – "En usko hänen ymmärtäneen"

Jose Mourinhon luotsaama Tottenham vei Pohjois-Lontoon herruuden nimiinsä, kun se kukisti Mikel Artetan valmentaman Arsenalin 2-0-lukemin sunnuntaina.

Valioliigan kärjessä majaileva Tottenham jatkoi vahvaa virettään kotimaan kentillä Arsenalin kustannuksella. Tottenham ratkaisi ottelun avausjaksolla tähtikaksikkonsa Son Heung-minin ja Harry Kanen johdolla.

Arsenal sai juuri ennen puoliaikaa kaksi saavillista jääkylmää vettä niskaansa, kun Kane siirsi isännät 2-0-johtoon ja joukkueen tähtipelaaja Thomas Partey loukkaantui. Arsenal-luotsi Arteta kummasteli kuitenkin Parteyn toimintaa maaliin johtaneessa tilanteessa.

– Yritin kannustaa häntä (puolustamaan), mutta en usko hänen ymmärtäneen tilanteen vakavuutta, kun hän jätti pelipaikkansa. Se johtui kuitenkin varmaankin siitä, että hänellä oli suuria kipuja, Arteta summaa lehdistölle.

– En ole puhunut hänelle, joten en tiedä tarkkaan, mitä siinä oikein tapahtui vai tunsiko hän jotain todella vakavaa, Arteta jatkaa.

Arsenal valahti tappion myötä Valioliigassa sijalle 15.

Tottenhamin leirissä tunnelmat olivat huomattavasti korkeammalla, sillä joukkue jatkaa vahvaa lentoaan koko Valioliigan kärkipaikalla. Jälleen kerran valokeilaan nousivat Son ja Kane, jotka ovat johdattaneet joukkojaan upealla tavalla.

Tottenham-käskijä Mourinho ylistää vuolaasti omaa tähtikaksikkoaan.

– He paiskivat hommia kuin eläimet. Kaikella kunnioituksella eläimiä kohtaan, rakastan eläimiä, Mourinho hehkuttaa omiaan Sky Sportsin haastattelussa.

– He tekivät erittäin kovasti töitä, kun joukkueella ei ollut palloa. He ovat erittäin hyvin tasapainossa ja toimivat uskomattoman taktisesti, kun joukkueemme oli pallottomana, Mourinho ylistää.

Lue myös:

    Uusimmat